Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τα στημένα παιχνίδια επηρεάζουν και τον Παναθηναϊκό

πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε


Το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και οι πιθανοί αποκλεισμοί ομάδων επηρεάζουν την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Champions League. Δείτε πως.


Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά την τουρκική ομοσπονδία για να βγάλει αποφάσεις για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, καθώς ενδεχόμενοι υποβιβασμοί ομάδων αλλάζουν τον ευρωπαϊκό χάρτη της σεζόν 2011/12.

Μάλιστα μια πιθανή τιμωρία της Φενέρμπαχτσε επηρεάζει την κλήρωση του Παναθηναϊκού στις 15/07, καθώς θα αλλάξει ο πιθανός αντίπαλος του τριφυλλιού.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Τουρκία την φετινή χρονιά βρίσκεται στην ίδια ...μοίρα με την Ελλάδα, έχει δηλαδή τον ίδιο αριθμό ομάδων οι οποίες ξεκινάνε την ίδια χρονική στιγμή με τις δικές μας.

Στα στημένα όμως παιχνίδια εμπλέκονται σύλλογοι που έχουν κερδίσει την έξοδο τους στην Ευρώπη, όπως η Φενέρμπαχτσε (1η) και η Τραμζονσπόρ (2η). Ειδικά για την δεύτερη οι ημερομηνίες πιέζουν καθώς στις 15/07 θα μπει στην κληρωτίδα του Champions League ως πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού.



Γι' αυτό και μέσα στην επόμενη εβδομάδα η UEFA έχει ζητήσει από την Τουρκική ομοσπονδία να δηλώσει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πέραν της κυπελλούχου Μπεσίκτας και της Γκαζιάντενσπορ η οποία έχει ήδη κληρωθεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa LEague.



Ποια είναι λοιπόν τα πιθανά σενάρια;

α) Αφαιρείται ο τίτλος από την Φενέρμπαχτσε. Τότε στους ομίλους μπαίνει απευθείας η Τραμζονσπόρ, ενώ στους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού θα βρεθεί η Μπούρσασπορ.

β) Τιμωρείται και η Τραμζονσπόρ. Τότε στου ομίλους θα βρεθεί η Μπούρσασπορ, ενώ στην κληρωτίδα αντίπαλος για τους πράσινους θα βρεθεί η Γκαζιάντεπσπορ.

Σε αυτή την περίπτωση ελπίζει τη θέση της τελευταίας στο Europa League να πάρει η ...8η Γαλατασαράι, καθώς πιθανότατα θα τιμωρηθεί και η 7η Εσκίσεχιρσπορ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog