Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ανανέωσε με Μίλαν ο Ζέεντορφ

 
 
Παίκτης της Μίλαν για άλλο ένα χρόνο θα παραμείνει ο Κλάρενς Ζέεντορφ. Όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ιταλίας, ο 35χρονος άσος θα παραμείνει!!!

Το συμβόλαιο του Ζέεντορφ έληγε το καλοκαίρι και όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε τον δρόμο του Πίρλο και δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιό του. Τελικά, ύστερα από συζητήσεις με τον αντιπρόεδρο των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και την Τετάρτη ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 35χρονος πλέον Ολλανδός βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Βραζιλίας (Κορίνθιανς, Μποταφόγκο), αλλά και ομάδων του MLS (Λος Άντζελες Γκάλαξι), όμως η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στη Μίλαν, την φανέλα της οποίας φοράει από το 2002 όταν και μετακόμισε από την Ίντερ.
Ο Ζέεντορφ ακολούθησε τον δρόμο των Αμπροζίνι, Φαν Μπόμελ, Τιάγκο Σίλβα και Νέστα, οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με τους Μιλανέζους.
«ροσονέρο» μέχρι το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog