Η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο Ισπανός συμφώνησε να οδηγήσει την Ένωση και τη νέα σεζόν έπειτα από την συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη.


Πρόεδρος και προπονητής τα είπαν για περίπου τρεις ώρες και επιβεβαίωσαν αυτό που αμφότεροι είχαν προαναγγείλει από την Τετάρτη. Οτι θα συνεχίσουν, δηλαδή, τη συνεργασία τους και για τη νέα σεζόν. Οι Αδαμίδης και Χιμένεθ κατέληξαν την Πέμπτη οριστικά στο ύψος του μπάτζετ, το οποίο βέβαια δε θα είναι τέτοιο ώστε να μπορεί να προσδοκά ο κόσμος σε μεταγραφές που θα τον... στείλουν στο αεροδρόμιο.

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές και κάποιοι καλοί ξένοι, με τον Χιμένεθ να ξεκαθαρίζει πως το πιο βασικό είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα 100%, που θα βασίζεται στο σύνολο και όχι σε εκλάμψεις κάποιων παικτών.


Η είδηση της παραμονής του Ισπανού προπονητή προκαλεί χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, καθώς από τον τελικό του κυπέλλου κι έπειτα φάνηκε αγωνιστική βελτίωση και με τον Χιμένεθ να ξέρει πλέον άριστα την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ μπορεί να αισιοδοξεί ότι την επόμενη σεζόν θα είναι αρκετά καλύτερη. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι φέτος ο Μανόλο παρέλαβε μια ομάδα που δεν ήταν δική του, δεν την είχε δουλέψει αυτός στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όπου μπαίνουν οι βάσεις.



gazzetta.gr