Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League


Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ έδωσε στους πράσινους το δικαίωμα να αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ διεκδικώντας την είσοδο τους στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης. Διαβάστε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του "Τριφυλλιού".
 Οι πράσινοι έχουν την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο ειδικό σύστημα της UEFA από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και αν εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ θα ξεκινήσουν την προσπάθεια τους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ως ισχυροί στον πρώτο προκριματικό.
Στο γκρουπ των ισχυρών θα είναι μαζί με την Μπενφίκα την Ντιναμό Κιέβου και την Τβέντε, αλλά και με μία εκ Σταντάρ Λιέγης ή Βασιλείας, μιας και στην Ελβετία το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.Αντίπαλοι του θα είναι μία εκ των Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία), η Τιμισοάρα (Ρουμανία), Τράμπζονσπορ (Τουρκία) και Οντένσε (Δανία) αν και για τους Δανούς σημαντικό ρόλο θα παίξει ποια θα τερματίσει δεύτερη στην Ελβετία, με την Ζυρίχη να έχει και αυτή πιθανότητες. 
 Τα δύσκολα για τους πράσινους θα είναι στον δεύτερο γύρο, μιας και πιθανοί αντίπαλοι θα είναι σίγουρα η Άρσεναλ, η Μπάγερν, η Βιγιαρεάλ και πιθανότατα η Λιόν, αν κρατήσει την 3η θέση στο Γαλλικό πρωτάθλημα, ή Μπενφίκα αν περάσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο.Για να μπει ο Παναθηναϊκός στο γκρουπ των ισχυρών και στο δεύτερο γύρο θα πρέπει στον πρώτο προκριματικό αποκλειστεί και η Ντιναμό Κιέβου και η Μπενφίκα, ή αν η Λιόν χάσει την 3η θέση στο Γαλλικό πρωτάθλημα από την Παρί Σεν Ζερμέν. 
Τότε θα θα του αρκεί ένας αποκλεισμός, ή της Ντιναμό ή της Μπενφίκα.Να σημειωθεί ότι Παναθηναϊκός αποκλειστεί στον πρώτο προκριματικό θα συνεχίσει στην φάση των πλέι οφ του EuropaLeague, που σημαίνει πως θα πρέπει να δώσει έναν προκριματικό γύρο για να βρεθεί στους ομίλους της δεύτερης διοργάνωσης, ενώ αν αποκλειστεί στον δεύτερο γύρο, ελπίζει ακόμα και για άμεσο εισιτήριο για την κλήρωση των ομίλων.

1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog