Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Φουλάρει για Τσιώλη ο Άρης!

Φουλάρει για Τσιώλη ο Άρης!

Η απογοητευτική εικόνα του Άρη αλλά και οι υποτιμητικές δηλώσεις του για τον Κούπερ φέρνουν στην... έξοδο τον Μιχαλήτσο και οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση στον Σάκη Τσιώλη για 1,5 χρόνο συμβόλαιο συνεργασίας.


Μετά την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Άρης αποφάσισε να πορευτεί με λύση ανάγκης. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανέλαβε τις τύχες της ομάδας αλλά οι «κίτρινοι» μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκονται σε δύσκολη θέση, έχοντας χάσει το... τρένο των πλέι οφ.  Η ήττα από τον Ηρακλή... ξεχείλισε το ποτήρι. Οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Οι «κίτρινοι» χρειάζονται επειγόντως «ηλεκτροσόκ». Από την στιγμή που δεν μπορείς να αλλάξεις σχεδόν όλη την ομάδα αυτός που την πληρώνει πάντα είναι ο προπονητής. Έτσι λοιπόν η διοίκηση που φέρει τεράστιες ευθύνες για τις επιλογές της χρεώνουν στον Μιχαλήτσο την κακή πορεία της ομάδας.

 Η σημερινή ημέρα ήταν ημέρα περισυλλογής. Από Δευτέρα όμως θα αναζητηθεί λύση στο πρόβλημα. Αναμένεται να γίνει μια τελική κουβέντα, αφού πρώτα εξασφαλίσουν την θετική απάντηση του Λαρισαίου τεχνικού με την πρόταση να είναι συγκεκριμένη για 1,5χρόνο συμβόλαιο συνεργασίας. Στην συνέχεια θα κρίνουν αν η συνεργασία με τον Μιχαλήτσο θα πρέπει να διακοπεί ή να συνεχιστεί μέχρι το τέλος.


  www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog