Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο έλεγχος χάνεται!



 
Τίποτα πλέον στον Παναθηναϊκό δεν θυμίζει την ομάδα που ήταν ικανή, για την ανατροπή. Τα όσα έγιναν στο Φάληρο έβγαλαν εκτός τροχιάς τους "πράσινους", οι οποίοι στη μετά την άδικη ήττα στο Καραϊσκάκη(Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1)παρουσιάζονται χωρίς κίνητρο. Σαν να έχει τελειώσει η χρονιά ρε παιδί μου! 

 
Η νωθρότητα και η συμπεριφορά των περισσοτέρων παικτών έχει βγάλει από τα ρούχα του τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός περίμενε μια πιο επαγγελματική αντίδραση από την ομάδα.
Μάλιστα, στην αυριανή προπόνηση είναι πολύ πιθανό να μιλήσει ξανά στους παίκτες του και να τους τα πει ένα "χεράκι". Από κει και πέρα, αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού μέσα στα αποδυτήρια ήταν και η συμπεριφορά του Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος κατά την αντικατάστασή του πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια ενοχλημένος από την αλλαγή του. Φυσικά, ο τελευταίος που δικαιούται να έχει παράπονο από τον Φερέιρα είναι ο αυτός, ο οποίος παίρνει τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.
Τα "γαλλικά" δεν έλειψαν ούτε από τον Σωτήρη Νίνη, που ήταν "τρελαμένος" όχι τόσο που αντικαταστάθηκε, αλλά με τον ίδιο του τον εαυτό. Για αυτό και αργά το βράδυ στο twitter του έγραφε για τη χειρότερή του μέρα!
Συμπέρασμα; Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σκέφτονται την επόμενη χρονιά και από δω και στο εξής θα παίζουν πιο χαλαρά στους εναπομείναντες αγώνες, αφού ο αιώνιος αντίπαλός τους θέλει μόνο μια νίκη στα επόμενα 5 παιχνίδια (με ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ΑΕΚ και Καβάλα στο "Γ. Καραϊσκάκης", Ατρόμητο στο Περιστέρι και με Λαρισα στην έδρα του) αφού σκέφτονται πλέον την επόμενη χρονιά.

1 σχόλιο:

  1. Καλή Σαρακοστή, Καλή Βδομάδα, αν και η νηστεία με το ΔΝΤ, προβλέπεται να διαρκέσει ΠΟΛΥ!!! http://fotisbazakas.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog