Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κράξιμο από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ έφερε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την άφιξη της αποστολής από την Αθήνα. Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα.



Το αεροπλάνο που μετέφερε τα μέλη της "ασπρόμαυρης" αποστολής προσγειώθηκε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και τα πρώτα μέλη της βγήκαν από την αίθουσα αφίξεων λίγο μετά τις 00:20. 

«Μας ξεφτιλίσατε. Φέρετε όλοι ευθύνη. Η εξιλέωση θα είναι το Κύπελλο. Εμείς πάμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, δίνουμε από το υστέρημά μας και αυτοί κάνουν αποχή; Εμείς για να βγάλουμε λίγες χιλιάδες ευρώ δουλεύουμε χρόνια». Από το μενού των αποδοκιμασιών προς όλη την ομάδα δεν έλειψαν τα ειρωνικά χειροκροτήματα και ατάκες του στυλ "φέρτε το Κύπελλο, αλλιώς..."

Ο Μάκης Χάβος βγήκε σκεπτικός και αμίλητος και πήγε κατευθείαν στο πούλμαν στο οποίο βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά όλοι οι παίκτες. Το λεωφορείο αποχώρησε εν μέσω αποδοκιμασιών... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog