Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

«Θέλει Ιταλία ο Τζόρβας»!

«Θέλει Ιταλία ο Τζόρβας»!

Το «φλερτ» του Αλέξανδρου Τζόρβα με ιταλική ομάδα, πιθανότατα την Τζένοα,  βρίσκεται στο προσκήνιο και εκπρόσωπος του διεθνή τερματοφύλακα δήλωσε ότι ο άσος του Παναθηναϊκού θέλει να μετακομίσει στο Καμπιονάτο.


Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που εκφράζεται δημόσια η επιθυμία του Τζόρβα να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό με προορισμό το εξωτερικό. Πριν λίγες μέρες ο διεθνής πορτιέρο δήλωσε ότι θέλει να φύγει από την μιζέρια της Ελλάδας και σήμερα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «Pianetagenoa1893.net» λόγια του εκπροσώπου του Νίκου Κλητσίδης. «Δεν μπορώ να σας δώσω πολλές λεπτομέρειες αλλά ξέρω ότι τον παίκτη παρακολουθεί ιταλική ομάδα. Ο συνεργάτης μου Αντώνης Αποστολόπουλος θα μπορέσει να σας πει περισσότερα("ουδέν σχόλιο" ήταν η απάντηση του). Όπως και να'χει ο παίκτης θέλει να έχει μια εμπειρία στην Ιταλία που θα ήταν ένας ευπρόσδεκτος προορισμός. Το συμβόλαιο του τελειώνει το 2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog