Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Φιλικό Μπαρτσελόνα με Γιουνάιτεντ!


Στην Αμερική, στις 30 Ιουλίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος (MLS). Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο «FedEX» της πόλης Λαντόβερ του Μέριλαντ στο πλαίσιο τουρνουά, που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά μετά το 2009.

Θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Αυγούστου, ενώ εκτός των δύο κορυφαίων ομάδων του κόσμου θα συμμετάσχουν και οι αμερικανικές, Σικάγο Φάιαρ και Νιου Ινγκλαντ Ρεβολούσιον. Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί σύντομα, με τα ονόματα και των υπολοίπων ομάδων που θα λάβουν μέρος.Το πρώτο World Football Challenge διεξήχθη πριν από δύο χρόνια, με τους διοργανωτές να φέρνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες τρεις εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, Τσέλσι, Μίλαν και Ιντερ. Η τότε επιτυχία της διοργάνωσης (σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε sold out) έκανε τους ιθύνοντες του αμερικανικού επαγγελματικού πρωταθλήματος να επαναλάβουν και φέτος το εγχείρημα, αυτή την φορά με τη συμμετοχή και ομάδων της χώρας.Η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη συναντηθεί ξανά στο παρελθόν στις ΗΠΑ, συγκεκριμένα στις 3 Αυγούστου του 2003, όταν οι Αγγλοι είχαν επικρατήσει με 3-1 με δύο γκολ του Φορλάν κι ένα του Φαν Νιστελρόι. Ο Πάτρικ Κλάιφερτ είχε δώσει το προβάδισμα στους Καταλανούς. Εκτοτε η Μπάρτσα επισκέφθηκε πέντε φορές της Ηνωμένες Πολιτείες, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας που πραγματοποιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog