Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: "Ο Ολυμπιακός εκεί που πρέπει"




Ευχαριστημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον εκεί που πρέπει, στην κορυφή!


Ο Ισπανός τεχνικός σε εκδήλωση της Vodafone, που είναι χορηγός της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, αναφέρθηκε στο 38ο πρωτάθλημα της ομάδας, αλλά και στα τρία παιχνίδια που απομένουν.

Το "μυρμήγκι" ως γνήσιος επαγγελματίας, τονίζει πως παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα του έχει την υποχρέωση να πάρει τη νίκη στα τρία ματς που απομένουν, αποδίδοντας μάλιστα ωραίο ποδόσφαιρο, όπως όλη την χρονιά.

"Είμαστε ευχαριστημένοι επειδή ξαναπήραμε το πρωτάθλημα μετά από μία χρονιά που δεν είχαμε πάρει τον τίτλο. Έχουμε ξαναβάλει τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει να είναι. Νομίζω ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και πως είχαμε την καλύτερη ομάδα. Είμαστε πάλι στην κορυφή. Είμαστε πάλι εκεί που πρέπει", υπογράμμισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όσο για την συνεργασία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Vodafone: "Είναι πάντα ευχάριστο όταν δύο τέτοιες εταιρείες πηγαίνουν μαζί. Και οι δύο είναι στην κορυφή. Η κάθε μία είναι η δυνατότερη στον τομέα της, ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και η Vodafone στην τεχνολογία".

Όσο για τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος: "Με το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να κερδίσει και τα τρία ματς που απομένουν. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που έχουμε κάνει και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει όλη την χρονιά".

Ατομικό για Ρόμενταλ, Πάντελιτς

Στα της προπόνησης, ο Μάρκο Πάντελιτς και ο Ντένις Ρόμενταλ που αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες, δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Δανός έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Σέρβος μαζί με τον Ποτουρίδη έκανε ατομικό με τρέξιμο στο γήπεδο.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Καβάλα, θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30.


sport24.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog