Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ

 
Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ για το θέμα της εγγυητικής επιστολής που ζήτησε η ΕΠΟ, καθώς μέχρι την συνεδρίαση, η ΠΑΕ πιστεύει ότι θα καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Για αίσιο τέλος με Σκόκο!


Η ΕΠΟ ζήτησε από την ΠΑΕ ΑΕΚ εγγυητική επιστολή επτά εκατομμυρίων, ώστε να είναι σίγουρη ότι θα αποπληρωθούν όσοι έχουν οφειλόμενα από την «Ενωση» έως το τέλος της σεζόν. Για την ΑΕΚ πάντως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν για το θέμα, καθώς η εγγυητική δεν συμπεριλαμβάνεται στα απαραίτητα έγγραφα που απαιτεί η ΟΥΕΦΑ. Ετσι εάν η ομάδα βρει φόρμουλα με τα χρέη της προς παίκτες και τρίτους,  για οφειλές που έχει μέχρι το τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, μπορεί να καταθέσει τα σχετικά έγγραφα έως την συνεδρίαση της σχετικής επιτροπής κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο ώστε να συμπληρώσει το φάκελο της και να πάρει την άδεια συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Για αίσιο τέλος με Σκόκο


Στο θέμα του Σκόκο και τις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις με τον Σκόκο για τον τρόπο που θα πάρει τα χρήματα του, σύμφωνα με την ΠΑΕ, το θέμα προέκυψε επειδή ο μάνατζερ του Αργεντινού απαίτησε όλη την αμοιβή, με μοχλό πίεσης την υπογραφή που θα έπρεπε να βάλει ο Σκόκο στο έγγραφο με το οποίο συναινεί να λάβει το 70% των οφειλομένων.



Ο Σκόκο που δέχτηκε να διευκολύνει την
ΑΕΚ, πήρε το μέρος του μάνατζερ του και το θέμα τράβηξε. Τελικά η λύση, σύμφωνα πάντα με την ΠΑΕ, βρέθηκε σε απευθείας επαφή του Αδαμίδη με τον Αργεντίνο μάνατζερ όπου αποφασίστηκε να κατατεθούν τα χρήματα που συμφωνήθηκαν και ο Σκόκο να υπογράψει το απαραίτητο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog