Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Mαρινάκης: «Ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να μιλάει για διαιτησία»

 Μαρινάκης,marinakis

Στη Super League κάλεσε τον Δημήτρη Γόντικα να θέσει το θέμα, για παραίτησή του από την προεδρεία της διοργανώτριας αρχής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. «Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησίες» είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον «ΣΚΑΙ» και συμπλήρωσε: «Αν οπαδός του Ολυμπιακού έχει χτυπήσει παίκτη του Παναθηναϊκού, το καταδικάζουμε».

Αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή την οποία δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια όταν ήρθε η ομάδα του Παναθηναϊκού, όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, στο ημίχρονο. Δεν υπήρξε κάτι. Δεν έχω δει οπαδοί του Ολυμπιακού να χτυπούν παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν το δω, το καταδικάζω. Πρέπει να λέμε την αλήθεια».




Στη συνέχεια μίλησε:
Για τον Σισέ: «Όσον αφορά τον κ. Σισέ, δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό του Ολυμπιακού και όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησίες. Αν αυτή τη στιγμή βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, βρίσκονται γιατί τους έχει ευνοήσει η διαιτησία, ακόμη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες». Για το αίτημα του κ. Γόντικα να παραιτηθεί ο κ. Μαρινάκης από πρόεδρος στη Super League: «Ο κ. Γόντικας ας το θέσει επίσημα στη Super League και από εκεί και πέρα υπάρχουν κανονισμοί, στο πως λειτουργεί η Super League και θα κρίνουν οι υπόλοιποι πρόεδροι αν θα πρέπει να παραιτηθώ ή να μείνω. Ο κ. Γόντικας προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει δικαιολογίες για το -10».
Για διαιτησία: «Οι αποφάσεις του κ. Καλόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι, σε πολλές περιπτώσεις στον Ολυμπιακό, μπορούμε να πούμε ότι αισθανόμαστε αδικημένοι με σφυρίγματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν επεισόδια. Για το γκολ του Παναθηναϊκού, υπάρχουν διάφορες απόψεις, άλλοι λένε ότι ήταν άλλοι ότι δεν ήταν Αν υπάρχει ένα ανθρώπινο λάθος εκεί, πρέπει να καταδικάσουμε τη διαιτησία; Ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0».
Για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα: «Αν οπαδός του Ολυμπιακού έχει χτυπήσει παίκτη του Παναθηναϊκού, το καταδικάζουμε. Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν συζητάει κανείς τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός από την αρχή του πρωταθλήματος για τη βία. Στις εκδρομές που έχουμε κάνει δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Αν δούμε πλάνο ή φωτογραφία που δείχνουν κάτι τέτοιο, το καταδικάζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog