Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στη Μόσχα για το....Θαύμα

Στην Μόσχα έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ που θα κυνηγήσει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ την ανατροπή της ήττας του με 1-0 στην Τούμπα. Η αποστολή των Θεσσαλονικιών συνάντησε πολύ κρύο, αφού η θερμοκρασία ήταν στο -13.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν οι οπαδοί της ομάδας που την ακολούθησαν στην Ρωσία και ήταν αισιόδοξοι ότι όταν θα αποχωρήσουν από εκεί, θα έχουν στις βαλίτσες τους και την πρόκριση. Η 20μελής αποστολή για την αναμέτρηση της Τρίτης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ αποτελείται από τους:

Κουτζαβασίλη, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο


* Μαζί με την αποστολή, ταξιδεύουν οι γυναίκες του Κοντρέρας και του Γκαρσία, ο Έλληνας εκπρόσωπος του τελευταίου, ο Ισπανός ατζέντης του Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο, όλη η διοίκηση, με επικεφαλής τον Ζαγοράκη, ο οποίος πήρε μαζί και τη σύζυγό του, καθώς και ο τραγουδιστής, Διονύσης Μακρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog