Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Διαδήλωση έξω από την ΕΡΤ!



Η μετάδοση της ΝΕΤ στο ντέρμπι του Σαββάτου εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που αποφάσισαν εμπάργκο δηλώσεων στο κρατικό κανάλι, αλλά ακόμα περισσότερο τον κόσμο του «τριφυλλιού» με τα όσα… δεν είδε και… δεν άκουσε!

Έτσι αποφάσισαν το βράδυ της Κυριακής να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από το ραδιομέγαρο για να διαμαρτυρηθούν για αυτή τη στάση της κρατικής τηλεόρασης.


Μάλιστα σε ανακοίνωσή του ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 αναφέρει: «Σήμερα το βράδυ, την ώρα της μετάδοσης της Αθλητικής Κυριακής, δηλαδή στις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούμε για τη χθεσινή αναίσχυντη κλοπή και για τη στάση του "κράτους" και της ΝΕΤ (=νέας ερυθρόλευκης τηλεόρασης) απέναντι στα αίσχη που διαπράττει συστηματικά το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας που ονομάζεται γάβρος με την ανοχή και συνενοχή όλων των "θεσμών" και "οργάνων"!

Από τις 10 και μετά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13».

2 σχόλια:

  1. paidia oloi mazoi na zitisoume katargisi tou posou pou plironoume stin ert stous logariasmous tis dei oste na dmiourgithei dedikasmeno kai na min exoun to dikaioma na mas kinigisoun nomika.
    na tous dimiourgisoume elima. mono etsi tin pernoun xampari se auto to kratos.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε.. ολοι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog