Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Δερμιτζάκης: "Να μπούμε με το δεξί"





Ψυχολογική αποφόρτιση της ομάδας του επιχείρησε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (15/9). Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπριζ θα δώσει πλεονέκτημα στην ομάδα του για τη συνέχεια της φάσης των ομίλων, ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι πιθανή ήττα δεν θα αποτελέσει καταστροφή. 



"Η ομάδα μου έχει έρθει εδώ για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το δικαίωμα να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε ένα πλεονέκτημα. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αν χάσουμε καταστρεφόμαστε. Είναι μία σειρά αγώνων και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η πορεία που κάνει η Μπριζ στο βελγικό πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα και μέσα από αυτήν την διοργάνωση θέλει να πετύχει κάτι, όπως και εμείς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε όλοι. Να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και βέβαια, οι φίλαθλοι της ομάδας μου" ήταν η αρχική τοποθέτησή του, ενώ, στη συνέχεια, στις ερωτήσεις που του τέθηκαν, μίλησε ακόμα για: 

Το αν θα επηρεάσει την ομάδα του η κακή εμφάνιση στην Τρίπολη: "Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνουμε το ένα παιχνίδι με το άλλο. Η εικόνα της ομάδας με την Τρίπολη δεν ήταν καλύτερη. Δεν μας επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά η εμφάνιση. Αυτά συμβαίνουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε η ομάδα για να φτάσει μέχρι εδώ. Όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι ιδιαίτερο. Η εμφάνιση στην Τρίπολη μας έκανε να δείξουμε ξανά την αγωνιστικότητα που θέλουμε να δείχνουμε."

Το αν θα αγωνιστεί ο Ελ Ζαρ: "Είναι ένας παίκτης που έχει λίγες μέρες στην ομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμος να αποδώσει αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί να αποδώσει. Είναι σε κατάσταση που σε λίγο καιρό θα μπορέσει να φτάσει το επίπεδο των άλλων παιδιών. Ήταν στην Λίβερπουλ έκανε προετοιμασία και νομίζω ότι, λίγο ή πολύ, θα βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα με την Μπριζ. Πιστεύουμε σε αυτόν. Θέλουμε την προσαρμογή του. Είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου."

Το αν οι εκτός έδρας νίκες δίνουν πρόκριση: "Οι νίκες στην έδρα σου παίζουν σημαντικό ρόλο για να περάσεις στα νοκ άουτ. Βέβαια, αν πάρεις βαθμούς και εκτός έδρας είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Όλοι ξέρουμε ότι μας περιμένουν διαφορετικά παιχνίδια τα οποία χρειάζονται ειδική μεταχείριση."

Το αν θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι διαφορετικά επειδή είναι εκτός έδρας: "Η ομάδα όπως σε όλα τα παιχνίδια ετοιμάζεται για να παίξει καλά και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και η διαχείριση να είναι τέτοια ώστε να μας φέρει κάτι θετικό."

Το αν έχει παρακολουθήσει την Μπριζ κάποιος άνθρωπος του ΠΑΟΚ:"Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δει την Μπριζ, όπως και εγώ μέσω βίντεο."




Πηγή:www.olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog