Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάγιεβιτς: "Προετοιμασμένοι για όλα"




Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει κάθε τρόπο παιχνιδιού της Χάιντουκ και να πάρει τη νίκη, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπάγεβιτς.



Τι περιμένετε να δείτε από την ομάδα;


"Σας απάντησε ο Λαγός. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε καλοί, να έχουμε διάρκεια, να είμαστε όπως πριν από τέσσερις μέρες. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πιο δυνατή ομάδα από τον Πανσερραϊκό και για αυτό χρειάζεται να είμαστε 90 λεπτά στο παιχνίδι και να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε".


Η Χάιντουκ είναι μια ομάδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Τι ακριβώς περιμένετε από τη Χάιντουκ αύριο; Να παίξει επιθετικά ή αμυντικά;

"Όταν λέω ότι έχουμε έναν πολύ δυνατό και καλό αντίπαλο το εννοώ. Είναι μια ομάδα που στην αριστερή πλευρά έχει παίκτες γρήγορους και επικίνδυνους. Τι θα διαλέξουν να κάνουν αύριο, θα το δούμε. Εξαρτάται κι από εμάς. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, όπως είπε και ο Λαγός. Εμείς θα είμαστε προτοιμασμένοι τόσο για το ενδεχόμενο να παίξει η Χάιντουκ επιθετικά όσο και αμυντικά".


Σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εσάς αυτό το ματς;

"Η Χάιντουκ είναι μια ομάδα που παλιά χαιρόμασταν να παίζουμε αντίπαλοι, γιατί όλα ήταν ντέρμπι. Έχω αναμνήσεις πάρα πολύ καλές και ωραίες. Τώρα με ενδιαφέρει η ομάδα, να νικήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι κάτι άλλο".


Από τη φετινή πορεία της ΑΕΚ στην Ευρώπη ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας;

"Θα δούμε τι θα κάνουμε αύριο και τότε θα μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό πάντα. Αν το κερδίζεις είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμάς".


Σας ενόχλησε η περσινή κακή παρουσία στην Ευρώπη;

"Αν με ενόχλησε; Οταν χάνεις πάντα σε ενοχλεί. Δεν είναι, όμως, ίδιες οι συνθήκες".


Ποιο στοιχείο θέλετε να δείτε αύριο από τους παίκτες σας;

"Σοβαροί, δυνατοί και με πάθος. Περισσότερο θέλω να είμαστε μέσα στο παιχνίδι 90 λεπτά και να νικήσουμε".


Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η διοίκηση «τα χάλασε» με τον Μπλάνκο για το συμβόλαιο. Μπορείτε να τον υπολογίζετε; Η ψυχολογία του πώς είναι;

"Εγώ τον υπολογίζω όπως πάντα. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι θα προπαθήσουμε να τελειώσουμε με τα συμβόλαια κάποιων. Αυτά είναι θέματα του προέδρου. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά, έχουμε άλλα πράγματα. Τον Μπλάνκο τον υπολογίζω και είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα".


Σύμφωνα με τα στοιχεία της UEFAν με τη φετινή πορεία της ΑΕΚ μπαίνετε στην πρώτη 10άδα προπονητών με τις περισσότερες συμμετοχές. Σημαίνει κάτι για εσάς αυτό;

"Για κάθε προπονητή σημαίνει. Είναι κάτι που προσπαθούν να κάνουν πολοί και είναι για μένα μια υποχρέωση για να συνεχίσω ακόμη περισσότερο αυτό που κάνω".

Λαγός: "Έτοιμοι για νίκη και θέαμα"
Εκ μέρους των παικτών της ΑΕΚ, αυτός που μίλησε ήταν ο Παναγιώτης Λαγός, λέγοντας πως η Ένωση έχει ως στόχο σε κάθε ματς να παίζει καλά και να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 


Μετά την επιστροφή στις νίκες πώς είναι το κλίμα και αισθανεστε έτοιμοι για νίκη και στην Ευρώπη;

"Σίγουρα, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε αυτό που μπορούμε σε κάθε αγώνα. Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή, γιατί το δεύτερο ματς πήγε πολύ καλά, βρίσκουμε τον ρυθμό μας και θα ανταποκριθούμε πολύ καλά και στα επόμενα παιχνίδια".


Κίνητρο για την καλή απόδοση της ομάδας υπάρχει λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα και μπορεί η ΑΕΚ καλό θέαμα και καλό αποτέλεσμα;

"Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος της ομάδας είναι αυτός. Να έχουμε καλό αποτέλεσμα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν συνδυαστούν αυτά τα δύο είναι το επιθυμητό, αλλά μερικές φορές μετράει και απλά το αποτέλεσμα".


Για σένα προσωπικά μπορούμε να μιλάμε για ένα νέο ξεκίνημα φέτος;

"Δε θέλω να λέω κάθε χρονιά ότι είναι μια νέα αρχή για μένα. Είχα ατυχίες με τραυματισμούς. Από πέρυσι άρχισα να παίζω ξανά, προσπαθώ σε κάθε ματς να τα δίνω όλα, να είμαι αυτός που είμαι και τίποτα παραπάνω".


Υπάρχει κάτι που σε φοβίζει στον αντίπαλο ή ο κακός εαυτός της ΑΕΚ;

"Κανονικά πρέπει να μας φοβίζει μόνο ο κακός μας εαυτός. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε και το δείξουμε, δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν".


Η Ριζούπολη ήταν πραγματική έδρα. Σας επηρεάζει η επιστροφή στο ΟΑΚΑ;

"Δεν μας χαλάει. Κάθε γήπεδο έχει το δικό του παλμό. Και στο πρωτάθλημα θα συναντήσουμε έδρες που θα είναι πιο σκληρές και πιο χαλαρές. Έχουμε παίξει αρκετά χρόνια στο ΟΑΚΑ και θα παίξουμε πολλά ακόμη".


Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog