Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κόστερ: "Σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ"




Ο Άντρι Κόστερ στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ και η Μπρίζ βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Ενώ εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Ο τεχνικός της Μπριζ παραδέχθηκε πως η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν βρίσκεται και στο καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας στα τελευταία παιχνίδια.
"Χαίρομαι που μπορώ να παίξω με μια σοβαρή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Αύριο θα κατεβούμε με 19 παίκτες. Από αυτούς δεν θα παίξουν τέσσερις. Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚείναι πολύ καλός. Κόντεψε να αποκλείσει τον Άγιαξ, μια ομάδα γρήγορη και ποιοτική. Απέδειξε περισσότερα μετά τη νίκη του επί της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία. Εκεί καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με πολύ δυνατή ομάδα. Οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου είναι πολύ καλές, αλλά εμείς πρέπει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να κερδίσουμε".
Για το γεγονός ότι η Μπριζ δέχεται πολλά γκολ: "Πραγματικά, στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε αρκετά γκολ. Πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο".
Για το αν πιστεύει ότι θα κερδίσει η ομάδα του τον ΠΑΟΚ: "Πιστεύω και θα ήθελα να κερδίσουμε τον αγώνα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με μπάλα. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει".


Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog