Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ντεμικέλις: "Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση!"


Δηλώσεις για την αγωνιστική ετοιμότητα της Εθνικής Αργεντινής, προσεχούς αντιπάλου της Ελλάδας, έκανε ο Μάρτιν Ντεμικέλις.«Έχουμε την τύχη με το μέρος μας, σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες. Δεν έχουμε καθόλου τραυματισμούς και αυτό δίνει στο προπονητικό τιμ τη δυνατότητα να απαιτήσει από την ομάδα το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.
Έχω την πεποίθηση ότι τις προσεχείς ημέρες θα πάμε εκεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση», τόνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός μετά το τέλος της προπόνησης η οποία έγινε με παρουσία 3.000 φίλων της Αργεντινής. Στην συνέχεια επισήμανε: «Κάποιες ομάδες έχουν δώσει πάρα πολλά φιλικά. Ο Ντιέγκο επέλεξε να βρεθούμε εδώ και να προπονηθούμε πάνω σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης. Ο μοναδικός πονοκέφαλος του Ντιέγκο είναι να διαλέξει την ομάδα για το ματς με τη Νιγηρία, η οποία από την πλευρά της θα πρέπει να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν από τους τραυματισμούς
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog