Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Έτοιμος ο Γκέκας, ατομικό ο Μόρας.


Ο Φάνης Γκέκας προπονήθηκε σήμερα κανονικά επί αφρικανικού εδάφους ενώ ο Βαγγέλης Μόρας, που παραμένει αμφίβολος, έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Την πρώτη της προπόνηση στην Νότια Αφρική έκανε σήμερα η Εθνική μας ομάδας. Το γήπεδο του "Northwood School", που αποτελεί το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στο Ντέρμπαν, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Άπαντες οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Φάνη Γκέκα, γυμνάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς, με εξαίρεση τον Βαγγέλη Μόρα, που ως γνωστόν ταλαιπωρείται από θλάση και ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ότο Ρεχάγκελ εστίασε σε θέματα τακτικής, αφού η φυσική κατάσταση δουλεύτηκε στο Μπαντ Ραγκάς και η ομάδα πρέπει να... μονταριστεί το συντομότερο δυνατό.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα (τοπική ώρα). Ύστερα, αντιπροσωπεία των διεθνών με επικεφαλής τον τιμ μάνατζερ Τάκη Φύσσα, θα παραστεί σε δεξίωση που διοργανώνεται από την ελληνική κοινότητα του Ντέρμπαν North Hellenic Community Center, παρουσία και του Έλληνα πρόξενου της πόλης αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog