Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός


H ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συστήνει στους φιλάθλους της ομάδας να έχει ευπρεπή και κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της εν όψει του αυριανού αγώνα ότι περιμένει τη μαζική στήριξη που προσφέρουν συστηματικά στην ομάδα στην προσπάθειά της να πετύχει μια ακόμα σημαντική νίκη.

Η συμπαράσταση αυτή είναι πάντοτε σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αρκεί βεβαίως να παραμένει σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια. Οποιαδήποτε παρέκκλιση ή ακρότητα, οποιαδήποτε αντίδραση σε τυχόν προκλήσεις είναι σίγουρο ότι θα βλάψουν την ομάδα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Φωνάξτε για τον Παναθηναϊκό μας, στηρίξτε την ομάδα με όλες σας τις δυνάμεις και μη δώσετε σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα ή αφορμή να υπονομεύσει την προσπάθεια της ομάδας εκμεταλλευόμενος το πάθος σας.

Θυμίζουμε ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών, laser, ρίψη αντικειμένων κλπ.) μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία της έδρας μας και σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό της ομάδας με τον υποδειγματικό τρόπο που το κάνετε πάντα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τους δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες με Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν".



Και για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο: 
"Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις Θύρες 1 έως 4 και 28 έως 35, μπορούν να εισέρχονται από τον Τομέα Α (πλησίον του Τείχους των Εθνών). Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στις υπόλοιπες Θύρες θα μπορούν να εισέρχονται από τους Τομείς Β, Γ και Δ (Βορειοανατολική πλευρά του ΟΑΚΑ)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog