Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Σαλπιγγίδης:"Αυτοσκοπός οι νίκες της ομάδας"



O Δημήτρης Σαλπιγγίδης τιμήθηκε εχθές για την ανάδειξή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής και τόνισε ότι αυτοσκοπός είναι οι νίκες και όχι ποιος θα πετυχαίνει τα γκολ.  




Οι δηλώσεις του 29χρονου στράικερ: "Δεν έχω να πω κάτι για τις ευκαιρίες που χάνονται, όλος ο κόσμος χάνει ευκαιρίες, χάνω και εγώ. Έχω πει πολλές φορές ότι αυτοσκοπός δεν είναι να πετυχαίνω γκολ, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Περισσότερο από όλους ήθελα εγώ να πετύχω αυτά τα γκολ, όμως δε τα κατάφερα. Σημασία έχει που περάσαμε έστω και δύσκολα με το γκολ του Γιώργου(Φωτάκη) και αυτό είναι το σημαντικό. Οι συνθήκες στη Φλώρινα ήταν πολύ δύσκολες, υπήρχε πολλή λάσπη, o αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο ιδανικός, ήταν πολύ δύσκολο για τους αθλητές. Συνήθως, ο κακός αγωνιστικός χώρος ευνοεί την ομάδα που παίζει στη χαμηλότερη κατηγορία και δυσχεραίνει το έργο της καλύτερης ομάδας. Δίκαια πήραμε τη νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, εύχομαι να πάνε όλα καλά, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε".   













Οι δηλώσεις του Νίκου Κολομπούρδα:   "Προσωπικά, αναφέρω συχνά τον Δημήτρη ως παράδειγμα στα νέα παιδιά. Άνθρωπος που προέρχεται από την ομάδα Νέων, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έκανε υπομονή και πέτυχε στο ποδόσφαιρο. Δεν τα παράτησε, πίστεψε στον εαυτό του και τα κατάφερε. Το ταλέντο δεν χάνεται".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog