Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτη πρόταση της Αλ Αχλί σε Γκιγκς, Σκόουλς και Νέβιλ!




Ένα σπουδαίο τρίο παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνηγά η Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Παίκτες που πλησιάζουν σε επίπεδο προσφοράς και δημοφιλίας θρυλικά επίπεδα, όπως ο Ράιαν Γκιγκς, έχουν δεχτεί ήδη προτάσεις που εντυπωσιάζουν στο μέγεθός τους.  




Ο 36χρονος Γκιγκς θα λαμβάνει 200.000 λίρες την εβδομάδα για να μεταφερθεί στο Ντουμπάι, ενώ αντίστοιχες προτάσεις έχουν κατατεθεί και στον Πολ Σκόουλς, αλλά και τον Γκάρι Νέβιλ. Προπονητής της Αλα Αχλί είναι ο Ντέβιντ Ο' Λίρι, ο οποίος προτίμησε τα πολλά χρήματα των Αράβων και από την αρχή πήρε στην ομάδα τον Φάμπιο Καναβάρο. "Πάντα ήθελα να ζήσω στο Ντουμπάι καθώς το αγαπάω. Έτσι, πέτυχα το όνειρό μου", είπε ο Ιταλός που πληρώνεται αφορολόγητα 110.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό που ισοδυναμεί με το αντίστοιχο που δίνουν οι Άραβες στον φημισμένο ακραίοn της Μάντσεστερ.

Ο Γκιγκς, βέβαια, αποτελεί μία μυθική μορφή για τη Γιουνάιτεντ, κάτι που επισήμανε και άνθρωπος της ομάδας. "Ο Ράιαν είναι ένας θρύλος κι έχει απορρίψει πολλές φορές προτάσεις παλιότερα. Αλλά αυτή η προσφορά είναι πολύ ελκυστική για να τελειώσει την καριέρα του με ένα μεγάλο μισό κι ενώ θα βρίσκεται στον ήλιο", εξήγησε. "Το ίδιο ισχύει για τον Σκόλεσι και τον Νεβ", είπε.

Ο Γκιγκς έχει φορέσει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε 847 επίσημους αγώνες μέχρι στιγμής στην καριέρα του.











www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog