Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Κούπερ: "Υποχρεωμένοι, περισσότερο από ποτέ" - Χωρίς Πρίττα απέναντι στον Ατρόμητο




Χωρίς τον Σάκη Πρίττα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο τραύμα του, θα υποδεχθεί ο Άρης τον Ατρόμητο.


Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ  




 επέλεξε για τον αγώνα του Σαββάτου τους εξής ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Χουάνμα, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Τόχα, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ναφτί, Φατί, Μενδρινός, Καζναφέρης και Φαμπιάνο. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πρίττας, Πορτίγια, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαΐδης, Κουλουχέρης, Βελλίδης, Αγτζίδης, Κατίδης. 


Κούπερ: "Υποχρεωμένοι, περισσότερο από ποτέ"

Ο Αργεντινός προπονητής του Άρη προχώρησε σε μια εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώθηκε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Τώρα πλέον περισσότερο από κάθε άλλη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε επιτυχίες και χαρές στους οπαδούς μας. Πιστεύω προπάντων, όμως, ότι αυτό που θα αποτελεί για όλους μας μεγάλη ικανοποίηση, είναι να δούμε μία ομάδα που θα τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από ‘κει και πέρα, είναι αυτονόητο ότι ο στόχος του Άρη στον αγώνα, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών".  




Τα εισιτήρια για την Μπάι Αρίνα

Στο μεταξύ, η οργάνωση για το σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Μπάι Αρίνα της Λεβερκούζεν, έχει προχωρήσει. Έτσι, οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν και τη διάθεση των εισιτηρίων. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα BAYER LEVERΚUZEN –ARIS F.C. που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4/11/2010. Για τους  φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Γερμανία η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαθέσει την Παρασκευή 29/10/2010 και ώρες  17:00 – 21:00  και Σάββατο 30/10 και ώρες  09:00 – 14:30 από το ARIS MOBILE  εισιτήρια για τις Θύρες G1 G2 G3 στην τιμή 17,5 ευρώ. Για τους  φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν οργανωμένα στην Γερμανία μέσω των αεροπορικών εκδρομών σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό ΖΟΡΠΙΔΗΣ Α.Ε., η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαθέσει τις προσκλήσεις για την Θύρα F4  και τα εισιτήρια για τις Θύρες G1 G2 G3 στην τιμή των 17,5 ευρώ την ημέρα της αναχώρησης των Εκδρομών στο Αεροδρόμιο Μακεδονία . Για τους  φίλους της ομάδας που κατοικούν στο εξωτερικό η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαθέσει τα εισιτήρια την Τετάρτη 3/11/2010 και ώρες  17:00 – 20:00 και  την Πέμπτη 4/11/2010 και ώρες 11:00 – 14:00 από το ξενοδοχείο Cologne Marriott Hotel,  οδός •  Johannisstrasse 76-80 •  Cologne, North Rhine-Westphalia 50668 Germany. Τα  εισιτήρια αντιστοιχούν στις Θύρες G1 G2 G3 και κοστίζουν 17,5 ευρώ».

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λιθουανίας, εξάλλου, ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο την ΠΑΕ Άρης για την κλήση στην αντίστοιχη εθνική ομάδα του ποδοσφαιριστή Ντειβίντας Τσεσνάουσκις, για τον φιλικό αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία, στις 17 Νοεμβρίου.









www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog