Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ντι Ματέο: "Υπεράνθρωπη προσπάθεια"



Στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και στον Ντιντιέ Ντρογκμπά στάθηκε ο Ρομπέρτο ντι Ματέο, μετά το τέλος του θριάμβου της Τσέλσι στο Μόναχο και την κατάκτηση του Champions League.


Ρομπέρτο ντι Ματέο: "Έχουμε μία ομάδα παικτών με μεγάλη καρδιά, πάθος κι επιθυμία και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κατακτούσαμε το τρόπαιο. Ήταν μία υπεράνθρωπη προσπάθεια από όλους και είμαστε χαρούμενοι. Η Μπάγερν είναι καλή ομάδα και όταν σκόραραν δεν υπήρχε χρόνος. Σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό χρειάζεται οι παίκτες να σηκώσουν κεφάλι την κατάλληλη στιγμή. Ο Ντρογκμπά είναι απίστευτος για το σύλλογο. Σημείωσε φανταστικά τέρματα για να μας κρατήσει τη διοργάνωση και μετά το πέναλτι για να κερδίσουμε. Δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου".
Φρανκ Λάμπαρντ: "Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τη σεζόν που είχαμε, την αποφασιστικότητα και το πνεύμα που δείξαμε. Ο βασικός επιθετικός μας μας ξελάσπωσε. Είναι ένας ήρωας. Χωρίς αυτόν, δεν θα ήμασταν εδώ. Σκοράρει στα μεγάλα παιχνίδια. Αυτό είναι το τέρμα που πραγματικά θέλαμε. Δεν παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο, δεν είχαμε σκοπό να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά κερδίσαμε το Champions League".

Ντιντιέ Ντρογκμπά
: "Ήταν η μοίρα. Πιστεύω πολύ στο πεπρωμένο. Ήταν γραμμένο εδώ και πολύ καιρό. Η ομάδα είναι καταπληκτική".


Άσλεϊ Κόουλ
: "Τώρα κανείς δεν μπορεί να μου πει τίποτα, γι' αυτό το λόγο ήρθα εδώ".

Πετρ Τσεχ: "Ήταν μία αναμέτρηση με σκαμπανεβάσματα. Όλοι την απολαύσαμε. Όταν το παιχνίδι πάει στην παράταση, υπάρχει πίεση και σκέφθηκα ότι ο Ρόμπεν θα προτιμήσει τη δύναμη και θα σουτάρει με αυτόν τον τρόπο. Αντιμετώπισα 6 πέναλτι και τις 6 φορές έπεσα στη σωστή μεριά. Ό,τι κι αν συμβεί με το ντι Ματέο, κέρδισε 2 φανταστικούς τελικούς. Έκανε αρκετά για να κρατήσει τη δουλειά, αλλά τώρα είναι θέμα της διοίκησης να αποφασίσει".
Τζον Τέρι: "Όταν οι πλάτες μας είναι στον τοίχο, πατάμε πόδι. Κοιτάζεις το τρόπαιο και αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό είναι που αποζητάς και αυτό που ήθελε ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Ο Ρόμπι (σ.σ. ντι Ματέο) ήταν φανταστικός. Κερδίσαμε το κύπελλο Αγγλίας και το Champions League και δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. Ήταν μία κατάσταση ζωής ή θανάτου, αφού εάν δεν κερδίζαμε, δεν θα συμμετέχαμε στην επόμενη διοργάνωση. Αυτό μας έδωσε αρκετό κίνητρο πριν τον αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog