Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αναπροσαρμογή σε Σταφυλίδη

 


Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε τη διάρκεια του συμβολαίου του με τον Κώστα Σταφυλίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Επαγγελματίες και οι Χαρμάνας, Κωνσταντινίδης.

 

Ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν από τους πρώτους νεαρούς παίκτες που πήραν την ευκαιρία από τον Λάσλο Μπόλονι να αναδείξουν το ταλέντο τους  και να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν στην μεγάλη ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι έως τώρα τα πήγε περίφημα κερδίζοντας με τις εμφανίσεις του την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.
Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο νεαρός μπακ είχε ισχύ μέχρι το 2013, ενώ η νέα συμφωνία είναι έως το καλοκαίρι του 2016, με μια λογική αναπροσαρμογή των απολαβών του προς τα πάνω.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Κώστας Σταφυλίδης υπέγραψε σήμερα επέκταση του συμβολαίου του με διάρκεια έως τις 30/06/2016".

Από εκεί και πέρα, τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ υπέγραψαν ο επιθετικός, Αγγελος Χαρμάνας, ο οποίος θα παραχωρηθεί μέχρι το καλοκαίρι δανεικός στον Αετό Σκύδρας και ο δεξιός οπισθοφύλακας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης (δεξιός οπισθοφύλακας, γεν 02/06/1994) και ο Άγγελος Χαρμάνας (επιθετικός, γεν. 30/05/1993) υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με διάρκεια ως τις 30/06/2016".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog