Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στην ΚΠΡ ο Σισέ!


 

Ο Γάλλος επιθετικός αποχαιρετά την Ιταλία και την Λάτσιο για να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, με το κόστος της μετακόμισης να αγγίζει τα 5.000.000 €.

 
 
Η συμφωνία των Ρωμαίων με την ΚΠΡ είναι  έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ετσι, ο Σισέ επιστρέφει στην Πρέμιερσιπ έπειτα από 2,5 χρόνια απουσίας.
 
Ο ίδιος είχε εκφράσει κατά το παρελθόν επανειλημμένα την επιθυμία να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου είχε αγωνιστεί από το 2004 μέχρι το 2006 στη Λίβερπουλ και τη σεζόν 2008/09 δανεικός από τη Μαρσέιγ.
 
Το συμβόλαιο του Σισέ με τους "λατσιάλι", με τους οποίους φέτος έχει 25 συμμετοχές και 7 γκολ, έληγε το 2015.
 
 
 
Η “Gazzetta dello Sport” έχει πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της, την μετακίνηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού στην ΚΠΡ, αναφέροντας πως η Λάτσιο θα ενισχυθεί με τον Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
 
Ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας είναι: “Ο Σισέ στην ΚΠΡ, έρχεται ο Χόντα” και μέσα στο κείμενο γράφει: “Η Λάτσιο ολοκληρώνει την πώληση του Σισέ στην ΚΠΡ. Σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση. Ο πρόεδρος Λοτίτο τελειώνει και με τις τυπικές λεπτομέρειες για την ενίσχυση του Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog