Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σάντος: «Δύσκολος ο δρόμος για το Μουντιάλ»

Σάντος: «Δύσκολος ο δρόμος για το Μουντιάλ» (photos) 

 
Για το Όσλο αναχώρησε η Εθνική μας ομάδα το πρωί της Τρίτης, με τον Φερνάντο Σάντος να γνωρίζει καλά πως ο δρόμος για το Μουντιάλ του 2014 είναι δύσβατος.


 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (15/8) τη Νορβηγία σε φιλικό παιχνίδι, λίγες εβδομάδες πριν τα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Κατά την αναχώρηση ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: 
«Έχει κλείσει ένας κύκλος… 
Ό,τι έγινε μέσα στο 2012 ανήκει στην ιστορία, εμείς χρειάζεται να σκεφτούμε τι πήγε καλά και τι όχι για να βελτιωθούμε. Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο, την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι ο δρόμος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος και οι υποχρεώσεις μας ξεκίνησαν ουσιαστικά από χθες.Αυτό το φιλικό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, πάνω σε αυτή τη λογική δουλεύουμε όλοι μας. Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, όπως το γεγονός πως κάποιοι παίκτες δεν έχουν ούτε ένα παιχνίδι στα πόδια τους ή δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, υπολογίζω στη διάθεσή τους να προσφέρουν στην Εθνική. Θεωρώ ότι αυτό χαρακτήρισε την πορεία μας μέσα στο 2012 και αυτό θα είναι από τα βασικά μας στοιχεία για να φτάσουμε στο Μουντιάλ».

Σε ερώτηση για τους παίκτες που κάλεσε, ο Πορτογάλος σημείωσε: «Έχουμε πει πολλές φορές ότι η Εθνική μοιάζει με έναν σύλλογο, όμως ο κάθε παίκτης μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο και χρειάζεται να μου δείξει πως αξίζει να κερδίσει μία θέση στην αποστολή της ομάδας».


Οι 20 διεθνείς που πήραν το αεροπλάνο για το Όσλο είναι οι εξής: Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Βελλίδης (Άρης), Βύντρα (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κυρ. Παπαδόπουλος (Σάλκε), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Τζιόλης (Μονακό), Νίνης (Πάρμα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μαυρίας (Παναθηναϊκός), και Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog