Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Δεν γίνεται δεκτό το αίτημα για αναβολή της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό

 

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό λόγω των αναμετρήσεων με τη Μάλαγα, ωστόσο η Super League με επιστολή της άφησε να εννοηθεί πως το αίτημα δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό. Διαβάστε γιατί.

 
Με επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική λόγω των αναμετρήσεων με τη Μάλαγα (22 και 28 Αυγούστου) για τα πλέι οφ του Champions League, ωστόσο η Λίγκα ενημέρωσε τους "πράσινους" με επιστολή πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή τονίζεται πως δεν υπάρχει δεδικασμένο, αφού ουδέποτε έχει αναβληθεί παιχνίδι για αντίστοιχο λόγο, ενώ ο ΚΑΠ αναφέρει ρητά πως μία ομάδα δικαιούται αναβολής μόνο αν έχει περάσει στα ημιτελικά ή στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παράλληλα, οι του συνεταιρισμού αναφέρουν πως το 48ωρο που προβλέπει ο ΚΑΠ ως ελάχιστη χρονική διαφορά μεταξύ δύο αγώνων υπερκαλύπτεται, αφού το ματς με τον Λεβαδειακό έχει οριστεί τρεις μέρες μετά το πρώτο ματς με τη Μάλαγα και τρεις μέρες πριν από τον επαναληπτικό.

Επίσης, αν η Λίγκα κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, τότε αντίστοιχο αίτημα θα έχουν ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος που επίσης παίζουν στην Ευρώπη, ενώ σχετικά με το περυσινό αντίστοιχο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, από τη διοργανώτρια αρχή τονίζεται πως επρόκειτο για ματς διοργάνωσης της ΕΠΟ και όχι για ματς πρωταθλήματος.

Πάντως, το θέμα θα συζητηθεί στο προσεχές ΔΣ της Super League εξ ου και ο "υπό αίρεση" χαρακτηρισμός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο πρόγραμμα που γνωστοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η Λίγκα.


contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog