Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

«Πάει» και ο Κοντρέρας!

«Πάει» και ο Κοντρέρας! 
 
Ακόμη ένα μεταγραφικό «ναυάγιο» για τον Ολυμπιακό στη θέση του στόπερ, καθώς ο Πάμπλο Κοντρέρας ξεκαθάρισε πως παραμένει στην Κόλο-Κόλο!

 
Παρελθόν πριν καν προλάβει να αποτελέσει ... παρών θεωρείται ήδη για τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός στόπερ, ο οποίος υπήρξε ο νούμερο ένα στόχος των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με δηλώσεις του σε μέσα της πατρίδας του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Κόλο Κόλο, διαγράφοντας το όνομά του από την λίστα της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος σέντερ μπακ δήλωσε στην ιστοσελίδα «latercera.com»: «Είναι πολύ ευχάριστο να θέλει να με αποκτήσει η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψα στην Κόλο Κόλο, είμαι πολύ χαρούμενος με το πρότζεκτ εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα αυτή τη στιγμή να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται»

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αναθεωρούνται τα πλάνα των ανθρώπων του Ολυμπιακού στρέφοντας σε άλλες περιπτώσεις το ενδιαφέρον τους για την ενίσχυση της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog