Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Αποχαιρέτησαν Λυμπερόπουλος και Χαλκιάς (video)

 
 
 Εμφανώς συγκινημένοι οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Κώστας Χαλκιάς που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με την φανέλα της Εθνικής, δεν έκρυψαν την αγάπη τους για την Εθνική, αλλά και την περηφάνια τους για όσα πέτυχε.
 
 
  Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την Εθνική, ήταν όταν μετά το τέλος του αγώνα με την Γερμανία, οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Κώστας Χαλκιάς ενημέρωσαν στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες τους πως σταματάνε από την Εθνική. Ο επιθετικός της ΑΕΚ και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κρατική τηλεόραση δε έκρυψαν την συγκίνησή τους, πήραν ο ένας συνέντευξη από τον άλλον και δεν παρέλειψαν να πουν το πόσο περήφανοι είναι που βρέθηκαν σε αυτή την ομάδα.
Πρώτος μίλησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος λέγοντας: «Γνωρίζαμε από την αρχή τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η Γερμανία είναι το φαβορί της διοργάνωσης, είναι μια πολύ καλή δουλεμένη και διαβασμένη ομάδα και κέρδισε δίκαια».

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαλκιάς επισήμανε: «Αγωνιστήκαμε με μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου και μόνο που ισοφαρίσαμε αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε την μεγάλη προσπάθεια και εγώ είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτή. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που φτάσαμε στους 8 της Ευρώπης. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον και θα δώσει μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες».


Στην συνέχεια ο ένας έκανε από μία ερώτηση στον άλλον με τον «Λύμπε» να ρωτάει τον Χαλκιά το πως βίωσε την συμμετοχή του στο Euro: «Ήταν από τους καλύτερους μήνες στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Το καλύτερο φινάλε στην Εθνική. Είμαι συγκινημένος και περήφανος που πετύχαμε κάτι σημαντικό. Πλέον θα είμαστε κοντά σαν φίλαθλοι και η Εθνική θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει».


Μετά ο Χαλκιάς ρώτησε τον Λύμπε για το πως ένιωσε που βρέθηκε σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, κλείνοντας την καριέρα του στην Εθνική: «Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί τελειώνω την καριέρα μου στην Εθνική σε οικογενειακό κλίμα. Στο τέλος με έπιασε το παράπονο και δεν ήθελα να βγω, αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την Εθνική ομάδα».
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog