Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Κατσουράνης: "Είμαστε περήφανοι"



Υπερήφανος για την πορεία της Εθνικής στο Euro είναι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των συμπαικτών του, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


 αρχηγός της Εθνικής στην αναμέτρηση με την Γερμανία ανέφερε αρχικά: «Τα δώσαμε όλα. Αυτό που υποσχεθήκαμε το κάναμε. Είμαστε περήφανοι, παίζαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, έπιασαν καλή απόδοση και εγώ είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε.»

Για το αν είναι δίκαιη η νίκη:
«Οι Γερμανοί κέρδισαν δίκαια. Τώρα θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα με νέα παιδιά. Μετά την ισοφάριση δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Πάντα το πιστεύαμε, αλλά νομίζω πως οι Γερμανοί ήταν ένα σκαλί πιο πάνω και δίκαια κέρδισαν».

Για την πορεία της ομάδας: «Είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκλονιστική και είμαστε όλοι τουλάχιστον περήφανοι που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Ήταν ένα ωραίο ταξίδι, δεν έχω να πετάξω τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Λυμπερόπουλο και Χαλκιά που σταματάνε από την Εθνική. Και οι δύο εκτός από παίκτες είναι και εξαιρετικά παιδιά και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην ζωή τους. Δεν ξέρω τι θα κάνουν με τις ομάδες τους, το κεφάλαιο Εθνική τελείωσε και τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Για το αν τους είπε κάτι ο Σάντος στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα:
«Μόνο ο Νίκος και Κώστας μίλησαν. Πέρσι τρέχαμε στα δικαστήρια με στημένα ματς και φέτος στους 8 της Ευρώπης, είναι μεγάλη επιτυχία.
Εμείς παίζουμε μπάλα, είμαστε μια ωραία παρέα και μπορεί να μην καταφέραμε να προκριθούμε με την Γερμανία, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι».
Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική: «Όλα είναι πιθανά, έχουμε φτάσει σε μια ηλικία, δεν είμαστε νέα παιδιά. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να μιλήσω. Θα σκεφτώ σοβαρά και θα αποφασίσω. Η Εθνική ομάδα έχει νέα παιδιά, έχει λαμπρό μέλλον. Οι παίκτες πήραν τεράστια εμπειρία στο Euro και η ομάδα θα πάει το ίδιο καλά.
Θα το ήθελα να κλείσω στην Βραζιλία, αλλά θα το δούμε. Δεν λέω ότι σταματάω, θα δούμε».

Για τον κόσμο: «
Θέλουμε να είναι πάντα μαζί μας. Αν σκεφτούν τι έχουμε σαν ελληνικό ποδόσφαιρο και τι προσφέρουν στον Έλληνα ποδοσφαιριστή για να φτάσει στο επίπεδο του Ευρωπαίου. Δεν προσφέρουν τίποτα και ο καθένας φτάνει μόνο με το ταλέντο του. Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι παίκτες για όσα έχουν πετύχει. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι πρώτα με την Εθνική ομάδα, σε όλο τον κόσμο αυτό γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog