Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Παπασταθόπουλος: "Παλέψαμε για όλη την Ελλάδα"

 
 
 
"Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και το ξέραμε από την αρχή. Αυτή η Γερμανία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας πενταετίας. Βάλαμε δύο γκολ, ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί.
Παλέψαμε για όλη την Ελλάδα και τους φιλάθλους, τους οποίους ευχαριστούμε που βρέθηκαν στο πλάι μας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον", είπε αρχικά ο αμυντικός της Βέρντερ.
 
Ερωτηθείς αν υπάρχει μέλλον στην εθνική, απάντησε: "Σίγουρα. Πολλά παιδιά αγωνίζονται σε πολύ καλές ομάδες του εξωτερικού. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι σε κάθε τουρνουά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά την ώρα που άλλες ομάδες όπως η Ολλανδία που διαθέτει κορυφαίους παίκτες έμειναν εκτός από τη φάση των ομίλων".
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δήλωσε: "Ήταν ωραίο το ταξίδι, τουλάχιστον εμείς το απολαύσαμε. Υπήρχαν συγκινήσεις, στεναχώριες... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εμείς αυτά κρατάμε και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι".
Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είπε:"Είχαμε ένα κακό πρώτο μέρος. Σίγουρα μετά το γκολ πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, δυστυχώς απ' ότι φάνηκε μας στοίχισαν η απειρία και η έλλειψη συγκράτησης. Η Γερμανία είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και το εκμεταλλεύτηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog