Να λύσει την συνεργασία του με την ΑΕΚ ζήτησε από τους ανθρώπους του συλλόγου ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, προειδοποιώντας πως αν αυτό δεν γίνει, θα κάνει προσφυγή.
 


 
 
Ο Ισλανδός άσος της Ένωσης ζήτησε να του καταβληθούν οι 330.000 ευρώ από τις 480.000 ευρώ που του οφείλονται και παράλληλα να πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα. Μάλιστα σε περίπτωση που το συγκεκριμένο αίτημα δεν γίνει δεκτό από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», τότε όπως τόνισε θα αναγκαστεί να κάνει προσφυγή και φυσικά θα ζητήσει όλο το ποσό που του χρωστάει η ΠΑΕ. Ουσιαστικά δηλαδή με την πρόταση που κάνει στην ΑΕΚ, χαρίζει 150.000 ευρώ, βλέποντα άλλωστε και ο ίδιος ότι το μέλλον της ομάδας είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο.


Την ίδια στιγμή μπορεί ο Γκερέιρο να μην έχει καταθέσει προσφυγή όπως έχει αναφερθεί, ωστόσο έχει στείλει εξώδικο μέσω του οποίου και ζητάει να ενημερωθεί για τον χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο θα λάβει τις 650.000 ευρώ που του οφείλονται. Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι στις 25 Ιουνίου θα εκδικαστεί η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Βάργκας, ζητώντας 165.000 ευρώ και την ελευθερία του.