Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

«Χαιρετάει» τον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης…

«Χαιρετάει» τον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης… 


Τέλος στην καριέρα του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό αναμένεται να δώσει η διοίκηση της ομάδας κατόπιν απόφασης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως αναφέρει σημερινό (14/06) δημοσίευμα της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», με τους λόγους να είναι τόσο οικονομικοί όσο και… χαρακτήρα!


 

Μπορεί ο Κώστας Κατσουράνης να δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ωστόσο, κάθε άλλο παρά είναι σίγουρο ότι θα το εξαντλήσει. Το αντίθετο μάλιστα ισχύει, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ», αφού οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να πάρουν… διαζύγιο με τον διεθνή μέσο.
Ο λόγος που οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έφτασαν σε αυτή την απόφαση είναι οικονομικός. Για την χρονιά που μας έρχεται ο Κατσουράνης θα εισπράξει
800.000 ευρώ καθαρά (1.015.000 ευρώ μεικτά). Αν όμως του προταθεί μείωση, ακόμα και αν την αποδεχτεί -πράγμα πάντως δύσκολο- θα πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο που, μαζί με το ποσό της εφορίας, θα πάει… μια η άλλη!

Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμα λόγος και αυτός είναι πως, όταν τέθηκε το θέμα του 32χρονου άσου στο πλαίσιο της γενικότερης αποτίμησης του έμψυχου δυναμικού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε ενστάσεις για την συμπεριφορά του Κατσουράνη στα αποδυτήρια. Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τον παίκτη και πέρυσι, όπως όλοι θυμόμαστε από την ομιλία που του είχε κάνει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για τα play offs.
Έτσι λοιπόν, ο Φερέιρα «άναψε» το… πράσινο φως  για τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Κατσουράνη, αν και θα πρέπει φυσικά να βρεθεί η χρυσή τομή  με τον Πατρινό άσο για να συμβεί αυτό και να προχωρήσει το… διαζύγιο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog