Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τιμώρησε Μπεσίκτας-Μπούρσασπορ η UEFA



 
Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη χρονιά θα μείνουν Μπεσίκτας και Μπούρσασπορ όπως ανακοίνωσε η UEFA εξαιτίας  οικονομικών τους ατασθαλιών. Προσέφυγαν στο CAS οι «μαύροι αετοί».





Η Μπεσίκτας αντιμετώπιζε το φάσμα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις οικονομικές της ατασθαλίες (ψεύτικα στοιχεία για οφειλές προς παλιούς της ποδοσφαιριστές) και η αρχική απόφαση της UEFA ήταν να μείνει σπίτι της για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς και πρόστιμο ύψος 500.000 ευρώ

Τελικά η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μείωσε την ποινή για τους «μαύρους αετούς» στον έναν χρόνο αποκλεισμού, αλλά και το ποσό (από 500.000 ευρώ στα 200.00) κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ τη νέα σεζόν, παρότι η ίδια είχε καταφέριε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Πάντως, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Μπεσίκτας θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης.


Αποκλεισμός και για την Μπούρσασπορ
Από την πλευρά της η Μπούρσασπορ επίσης θα μείνει επίσης εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τον επόμενο χρόνο αφού οι «πράσινοι κροκόδειλοι» είχαν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία όσον αφορά ποσά που αφορούσαν μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog