Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αισιοδοξία για την αδειοδότηση



Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε ολοκληρωμένο φάκελο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για το θέμα της αδειοδότησης. Αισιόδοξοι Γόντικας και Αλαφούζος.


Στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (30/5) η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου και κατέθεσε ολοκληρωμένο τον νέο φάκελο αδειοδότησης.
Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Αλαφούζος, τα οικονομικά στελέχη, κ.κ. Στάμος, Χειμάρρας, Παπαντωνίου, όπως και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, κ. Πέτσος.


Μαζί τους είχαν όλες τις αποδείξεις για τις πληρωμές που έγιναν σε όλες τις οφειλές που υπήρχαν μέχρι τις 31/12/2011, ενώ παράλληλα παρουσίασαν και ένα σχέδιο βιωσιμότητας της ΠΑΕ.
Τα μέλη της επιτροπής έδειξαν να μένουν ικανοποιημένα από τον φάκελο που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός και για τον λόγο αυτό δεν έκαναν καμία ερώτηση σχετικά με όλα όσα τους παρουσίασαν οι "πράσινοι", ενώ δεν προχώρησαν και σε καμία παρατήρηση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε αισιόδοξος για το θέμα λέγοντας: "Θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ότι έπρεπε για να καλύψει τις υποχρεώσεις που εκκρεμούσαν στο φάκελο της αδειοδότησης. Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες στο να το κάνουμε νωρίτερα, αλλά θεωρούμε ότι σήμερα τις καλύψαμε όλες".
Επίσης, αισιόδοξος από την πλευρά του ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα.
Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινωθεί είτε αργά το βράδυ της Τετάρτης (30/5) είτε το πρωί της Πέμπτης (31/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog