Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Προσφυγές φοβούνται στην ΑΕΚ

  Προσφυγές φοβούνται στην ΑΕΚ

Η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην καταβολή της δεύτερης δόσης των διακανονισμών με τους ποδοσφαιριστές και η οποία φτάνει τις 20 μέρες δεν αποκλείεται να φέρει κύμα προσφυγών στην ΑΕΚ.



Το ποσό της δεύτερης δόσης υπερβαίνει το 1,5 εκατ. ευρώ, αν υπολογιστούν και τα χρωστούμενα στους υπάλληλους, ενώ η ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ είναι μεγάλη και ήδη κάποιοι σκέφτονται το ενδεχόμενο της προσφυγής.
Εκτός από αυτό, όμως, οι παίκτες της Ένωσης έχουν αρχίσει να κάνουν σκέψεις και για το μέλλον τους, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το «Goal», ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχει κρούσεις από την Αγγλία, ενώ θα υπάρξει ενδιαφέρον και στην Ελλάδα, ο Γιάννης Κοντοές δεν αποκλείει την ιδέα της μετακίνησης στο εξωτερικό, ο Νίκος Καράμπελας μπορεί σύντομα να έχει πρόταση από τη Γερμανία, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν περιμένει να μιλήσει με την ΑΕΚ για το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ψάχνεται για να πουλήσει τους Λεονάρντο και Μάκο, ενώ... ζήτηση αναμένεται να υπάρξει και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog