Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ανανέωσε ο Ιμπαγάσα






Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Αριέλ Ιμπαγάσα καθώς συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ.



Για τρίτη χρονιά θα φορέσει ο Αριέλ Ιμπαγάσα την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ο 36χρονος Αργεντίνος χαφ αποδέχτηκε την πρόταση των διοικούντων τον σύλλογο του Πειραιά για ανανέωση της συνεργασίας τους – με μειωμένες αποδοχές – για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο.
Ο «Cano», ο οποίος ταλαιπωρήθηκε φέτος από αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς, ευελπιστεί ότι τη νέα σεζόν θα καταφέρει να βοηθήσει περισσότερο τους νταμπλούχους Ελλάδας, τόσο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όσο και στο Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πάγιες ετήσιες απολαβές του Αργεντίνου «μαέστρου» των νταμπλούχων θ' αγγίζουν τις 500.000 ευρώ, ενώ με τα bonus επίτευξης στόχων ενδέχεται να φτάσουν ακόμα και τις 700.000 ευρώ.

Η συμφωνία του Ιμπαγάσα με τον Ολυμπιακό οριστικοποιήθηκε μετά την χθεσινή (30/05) συνάντηση του εκπροσώπου του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, Αλεχάντρο Καμάνιο με τους ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog