ΑΝΑΝΕΩΣΗ
tom-footballnews.blogspot.com

Τώρα μπορείτε να παίξετε τα 11 καταπληκτικά παιχνίδια του blog μας στη σελίδα "Παίξε παιχνίδια !"

Για να δείτε θεαματικές φάσεις και γκολ πηγαίνετε στη σελίδα "Videos, goal "

Για να δείτε live τα ματς κάθε αγωνιστικής κάντε κλικ εδώ: "LIVE"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΗΣ ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. HTML tutorial ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο.Φ.Η. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Π.Α.Ο.Κ.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΠΛΑΤΑΝΙΑΣSKODA ΞΑΝΘΗTIP: Οταν κάνετε κλικ για να διαβάσετε μια ανάρτηση ή όταν προσπαθείτε να μπείτε στο blog, και "κολλάει", να πατάτε F5 για να συνδεθείτε.


Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Εισητήρια διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013

 
 
 
Μετά την παρουσίαση του Γιώργου Δώνη ο Ζήσης Βρύζας μίλησε για την ανάγκη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν. Αρχικά είπε: "Ξεκινάμε αύριο την πώληση των εισιτηρίων και στόχος την επόμενη διετία να έχουμε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και να καταφέρουμε να χτίσουμε μία ομάδα. 


 

Ο κόσμος να ξέρει πως θα μιλάμε ρεαλιστικά και όσον αφορά την ομάδα θα είναι πιο νέα, πιο δυναμική, πιο ενθουσιαδή και πιο άπειρη.


Αυτό που θα θέλει θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο και ελπίζω πως ο κόσμος θα μας εμπιστευθεί. Το εισιτήριο διαρκείας έχει την μορφή διαβατηρίου. Όλα τα εισιτήρια θα έχουν μείωση που θα είναι από 10% και θα μεγαλώνει. Θα υπάρχουν κατηγορίες, για φιλάθλους άνω των 65 ετών, για ανέργους, για φιλάθλους από την επαρχία"
Δόθηκαν στην συνέχεια κάποια στοιχεία για τα εισιτήρια διαρκείας: "Τα έσοδα είναι πολύ σημαντικά και σε μία δύσκολη περίοδο που δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας. Σε όλα τα εισιτήρια έχουμε μείωση τουλάχιστον 10% και μεγαλύτερη, αναλόγως την Θύρα. Ο κόσμος έχει πολλά κίνητρα να στηρίξει την ομάδα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να διώξει το αντικίνητρο που ήταν το οικονομικό. Μειωμένο εισιτήριο ισχύει και για τους φοιτητές".

 Ο Ζήσης Βρύζας αναφέρθηκε και στο επενδυτικό ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη: "Αν έρθει ο κ. Σαββίδης θα αναθεωρήσουμε την οικονομική μας πολιτική. Το θέμα του κ. Σαββίδη έχει εξέλιξη, εκκρεμεί ένα ραντεβού στο οποίο θα καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις".
Για τις μεταγραφές: "Θα θέλαμε μέχρι 20 Ιουλίου να έχουμε τελειώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Θα κάνουμε μέχρι τέσσερις κινήσεις πολύ προσεκτικά".
Ακόμη τόνισε απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Τύπου: "Θέλουμε να μας βοηθήστε να παρουσιάσουμε στον κόσμο ένα πλάνο ρεαλιστικό".
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα διαρκείας:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 01/06/2012 αρχίζει  η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Α. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
1 περίοδος: 01/06/2012 - 06/07/2012
ΘΥΡΑ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ
1
600€ & 490€540€ & 440€
2-3
390€350€
4-4-7
140€125€
5-6
250€225€
Vip 3
1.850€-
Vip 4
1.500€-
Σουιτες Vip 3
18.000€-
Σουιτες Vip 4
35.000€-
Το εισιτήριο διαρκείας για την  αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα περιλαμβάνει:
α. Τους αγώνες πρωταθλήματος Superleague 2012/2013
β. Τους αγώνες κυπέλλου
γ. Όλους τους προκριματικούς γύρους του UEFA Europa League
δ. Τους φιλικούς αγώνες
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, της κάρτας διαρκείας και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ). Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση, το καρτελάκι του κατόχου και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του κατόχου (ΑΦΜ).
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας με την προσκόμιση της ταυτότητας τους και του αριθμού φορολογικού μητρώου τους (ΑΦΜ).
2η περίοδος: 09/07/2012 - 20/7/2012
Τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι διαθέσιμες για αγορά οι θέσεις που δε θα έχουν αγοραστεί ως εισιτήρια διαρκείας κατά την 1η περίοδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του, την εξουσιοδότηση και τον αριθμό φορολογικού μητρώου του φιλάθλου (ΑΦΜ).
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θύρας 2 στις σειρές 14-26 στις θέσεις 37-56 δεν θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, μετά από υπόδειξη της UEFA. Οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήριο διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τις υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις σε όποια θύρα επιθυμούν.
Για τα VIP του 3ου και 4ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του UEFA Europa League, σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας, αλλά και των playoffs 2013 της Superleague.
Β. ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
1.     Γραφεία γηπέδου Τούμπας
Από τις 01/06/2012 θα λειτουργούν με το εξής ωράριο:
Καθημερινά:  09.00 - 18.00
Σάββατο :    09.00 - 15.00
2.     Internet
Κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:Από την 01/06/2012 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου μέχρι και την Παρασκευή  06/07/2012 στις 18:00 θα μπορούν οι φίλαθλοι να ανανεώσουν τη θέση την οποία είχαν ως θέση διαρκείας την αγωνιστική περίοδο 2011/12 ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.
Μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας από τις 01/06/2011 στις 09:00 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.
Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα e-mail (στην διεύθυνση του e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς, την εξουσιοδότηση και το καρτελάκι του κατόχου.
Γ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικά
Εκπτωτικά (μόνο με τη φυσική παρουσία στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας- δε θα διατίθενται μέσω internet):
1. Επαρχίας (απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης του πλησιέστερου αστυνομικού τμήματος για τον τόπο κατοικίας του φιλάθλου) - ισχύει για τις περιοχές εκτός Νομού Θεσσαλονίκης
2. Ανέργων (απαραίτητη η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας)
3. Φοιτητικό (απαραίτητη η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο)
4. Τρίτης ηλικίας (65 και άνω)
Οικογενειακά: Περιλαμβάνει ένα εισιτήριο διαρκείας κανονικό για τον γονιό και ένα παιδικό. Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου διαρκείας θα αφορά το 50% της κανονικής τιμής του εισιτηρίου και για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και έπειτα ενώ δε θα διατίθενται στα vip.
Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου προϋποθέτει την ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού για την ίδια θύρα.
Στην περίπτωση αγοράς κανονικού εισιτηρίου διαρκείας και από τους δύο γονείς το 1ο παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα διατίθεται δωρεάν ενώ το 2ο, 3ο κλπ θα διατίθεται με έκπτωση 50%.

Δ. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μετρητά
Επιταγή (έως τρίμηνη λήξης 30/09/2012)
Πιστωτική κάρτα με δυνατότητα αποπληρωμής  έως 10 άτοκες δόσεις (μόνο για συναλλαγές από τα εκδοτήρια). Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές κάρτες εκτός από την AMERICAN EXPRESS.
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εξής τράπεζες : ΕΘΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - CITIBANK (όσον αφορά τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΠΑΕ)
Για τις αγορές εισιτηρίων διαρκείας μέσω internet δεν υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Κατά την 1η περίοδο διάθεσης οι κάτοχοι που επιθυμούν να αλλάξουν θύρα ή θέση, θα μπορούν να επιλέξουν από τις θέσεις που δεν είχαν πουληθεί σαν διαρκείας την περίοδο 2011-2012. Κατά τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων ΔΕΝ θα γίνονται αλλαγές στις θέσεις.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με προκαταβολή.
Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να επωφεληθεί την έκπτωση μίας μόνο από τις κατηγορίες εκπτωτικών εισιτηρίων.
Στις αγορές μέσω internet δεν είναι εφικτή η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση συναλλαγής.
Δεν είναι εφικτή η αγορά εισιτηρίου με δύο τρόπους πληρωμής (παράδειγμα: μισά μετρητά - μισά πιστωτική).
ΟΛΟΙ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 θα έχουν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην αγορά των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα για τη φάση των ομίλων του UEFA Europa League (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) και για τα Playoffs 2013 (σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας) της Superleague".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Το αρχείο του blog