Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Δώνης: "Χάσαμε με ψηλά το κεφάλι"

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης:
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο η αλήθεια είναι ότι είμαστε παρά πολύ στεναχωρημένοι, γιατί δεν φτάσαμε το ματς τουλάχιστον στα πέναλτι να διεκδικήσουμε το τρόπαιο.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, αυτή είναι και η ομορφιά και υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή να στεναχωριέσαι δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έφτασαν στον τελικό. Χάσαμε αυτόν τον τελικό με ψηλά το κεφάλι, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εμείς κοιτάμε τα πλέι οφ και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε".


 

Αν ο τελικός αφήνει μια κληρονομιά στην ομάδα: "Νομίζω πως λέμε πράγματα για μια ομάδα όταν είναι δύσκολες εποχές. Ο Ατρόμητος κάνει σοβαρή δουλειά μεγάλη προσπάθεια και δεν θα πρέπει να είναι μια αναλαμπή στο ποδόσφαιρο".

Τι θα άλλαζε κατά την διάρκεια του αγώνα, τώρα που τελείωσε: "Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι πολύ διαφορετικό όταν ζεις ένα παιχνίδι στην ευθεία και διαφορετικό όταν παίρνω ένα παιχνίδι σπίτι μου να το αναλύσω. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα σταθήκαμε πολύ καλά. Ένα ματς το κρίνουν οι λεπτομέρειες, σε αυτές χάσαμε το τρόπαιο".

Για τις λεπτομέρειες που έκριναν τον τελικό: "Σε όλο το ματς είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε 4-4-2 στην ευθεία γιατί ο ολυμπιακός έπαιζε 4-3-3 και δεν είχαμε τον φόβο του Φουστέρ. Όταν έγινε η αλλαγή του Φουστέρ αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας και το σύστημα.
Εφαρμόσαμε τα σχέδια πάνω σε ένα παίκτη και από αυτόν χάσαμε το κύπελλο. Χωρίς να αδικήσω τον Ολυμπιακό, θεωρώ επειδή ε΄χουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα τον Ιτάνζ πίστευα θα πάρουμε το κύπελλο μόνο από αυτό".

Για το χειροκρότημα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και το κλάμα του Ιτάνζ: "Στην ζωή υπάρχουν καλές και κακές στιγμής. Τα έντονα συναισθήματα είναι ωραία ειδικά σε κάτι παροδικό. Οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία χειροκροτηθήκαμε και εμείς χειροκροτήσαμε τον Ολυμπιακό".

Για Βαλβέρδε: "Το είπα χτες. Έχω πει ότι δεν διακρίνω Έλληνες και ξένους προπονητές. Διακρίνω καλούς κακούς και μέτριους. ο κ. Βαλβέρδε έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σοβαρός και που κάνει πολύ καλή δουλεία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog