Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν με την ψυχή τους το φετινό τους νταμπλ στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.  Διαβάστε πως γιόρτασαν οι ερυθρόλευκοι.

Οι... αφίξεις

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα εθεάθησαν στο μαγαζί οι πρώτοι παίκτες της ομάδας, όπως οι Χολέμπας και Παπάζογλου. Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης βρέθηκαν αρκετές κάμερες και φωτογράφοι για να απαθανατίσουν τους πανηγυρισμούς και το γλέντι των ερυθρόλευκων. Μάλιστα, στο χολ είχε δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος για τις κάμερες.
Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι καλύτερο από ποτέ, και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Ολυμπιακός όπως ήταν φυσικό είχε πρώτο τραπέζι πίστα. Για την ακρίβεια οι Πειραιώτες είχαν κλεισμένα 2 τραπέζια στα οποία βρίσκονταν παράγοντες, παίκτες, μέλη του ιατρικού τιμ αλλά και άνθρωποι του γραφείου Τύπου.

Πολύ ανεβασμένος ο Πάντελιτς
Στις 03:15 ο Μάρκο Πάντελιτς είχε τρελά κέφια, τραγουδώντας στην σύντροφό του. Λίγο μετά ο Ράφικ Τζιμπούρ έκανε την εμφάνισή του στο τραπέζι, σπεύδοντας να φιλήσει τον Σέρβο φορ. Γενικότερα αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που συνοδεύονταν από τις συντρόφους τους ή τις γυναίκες τους.
Ο Δασκαλάκης από την μεριά του που καθόταν δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο πετούσε διαρκώς λουλούδια στην πίστα ενώ τραγουδούσε τα αγαπημένα του κομμάτια. Όσο η ώρα περνούσε το κέφι ανέβαινε. Στις 3:30 τα ξημερώματα τα πανέρια με τα λουλούδια διαδέχονταν το ένα το άλλο.
Η διάθεση όλων ήταν στα ύψη ενώ το προσωπικό φρόντιζε ώστε να μην λείψει από τον Ολυμπιακό τίποτα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εκτός των άλλων πολλά βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους.

Η ευτυχία του Μπάλας
Τι και εάν δεν έπαιξε στον τελικό; Αυτό δεν τον απέτρεψε από τον λάμπει από ευτυχία και να το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο λόγος για τον Μπάλας Μέγιερι που είχε μονίμως ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του όσο έμεινε στο μαγαζί.
Ο Ούγγρος γκολκίπερ που είναι ένας ευχάριστος και πολύ αισιόδοξος άνθρωπος σηκώθηκε μάλιστα αρκετές φορές για να μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπαίκτες του γινόταν. Επιπλέον έκανε πλάκα σε ορισμένους από αυτούς.

Τα φιλιά του Μάρκο και οι απόντες
Ο Μάρκο Πάντελιτς συνέχισε να κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στο γλέντι, στέλνοντας φιλιά στον κόσμο που τον αποθέωνε από τα γύρω τραπέζια. Τα... πηγαδάκια στα τραπέζια του Ολυμπιακού συνοδεύονταν από χαμόγελα, χιούμορ και πλάκες ενώ μερικοί είχαν διάθεση να επιδείξουν τις χορευτικές τους αρετές.
Θα πρέπει να τονιστεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να μην δώσει το παρών στο μαγαζί, σε αντίθεση με τον Σωκράτη Κομινάκη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απουσίαζε λόγω των υποχρεώσεών του. Στον Νίκο Βέρτη δεν βρέθηκαν ούτε οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Νταβίντ Φουστέρ, Πάμπλο Ορμπάιθ και Ιβάν Μαρκάνο.

Το μαγαζί μετατράπηκε σε... γήπεδο
Στις 03:48 ο Βέρτης διέκοψε το πρόγραμμά του και με φόντο το σήμα του Ολυμπιακού έκανε ειδική μνεία στην ομάδα και τις επιτυχίες της ενώ άνοιξε διάλογο με τα τραπέζια της ομάδας. Μερίδα του κόσμου άρχισε να φωνάζει «αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό».
Εν συνεχεία ακούστηκαν και χειροκροτήματα. Κάπου εκεί ο γνωστός καλλιτέχνης είπε: «Παιδιά ο Τοροσίδης θέλει να τραγουδήσει. Θα γυρίσουμε μετά όμως στον Ολυμπιακό». Ωστόσο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε λίγο αργότερα.
Θα πρέπει να τονιστεί επίσης πως στον Βέρτη βρέθηκε και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης. Οι Πάντελιτς και Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησαν μαζί, ενώ λίγο μετά τις 04:30 είχαν φύγει οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού, έχοντας περάσει πολύ καλές στιγμές.
Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο και πως όλος ο κόσμος έδειχνε να περνάει εξαιρετικά. Οι αιθέριες υπάρξεις που βρέθηκαν στον Βέρτη ήταν ουκ ολίγες ενώ εθεάθησαν και ορισμένα επώνυμα άτομα.

πηγή