Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Όλοι μέσα με Ρούμπιν

 

Μπορεί να απουσίασαν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ωστόσο οι Μοδέστο, Μιραλάς και Μέλμπεργκ αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον επαναληπτικό κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, με το Γάλλο μάλιστα να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα.

 

O Ολυμπιακός ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν, με τον Μοδέστο να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες και να προπονείται κανονικά. Παράλληλα ο Μέλμπεργκ ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης των ερυθρολεύκων και μετά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ στο πρώτο μέρος του προγράμματος της ομάδας πήρε μέρος και ο Μιραλάς, που επίσης ξεπέρασε την ίωση που είχε αυτές τις μέρες.
Και οι τρεις ποδοσφαιριστές μάλιστα, αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν, όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

 sportculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog