Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Επίθεση στη Λίγκα!



Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει την αντίθεση του στην απόφαση αναστολής, διαφωνεί με τις ανακοινώσεις του συνεταιρισμού και περιμένει να δει τα ανακλαστικά της Λίγκας για τις διαρροές του Ολυμπιακού περί... φιλικών!


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις σε θεσμικό επίπεδο θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Η απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τη λίγκα και τις ομάδες επί της ουσίας και και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά ως προς τις σκοπιμότητες που την επέβαλαν. Τέτοιες ενέργειες είναι που ενισχύουν την αναξιοπιστία του προϊόντος στην αγορά και δίνουν πάτημα σε όσους πολεμούν το αυτοδιοίκητο επικαλούμενοι ότι εξυπηρετεί «μαφιόζικες» πρακτικές. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι αντίθετη στην απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος και αυτό δηλώθηκε ρητά και στην τηλεφωνική συνομιλία του Προέδρου της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Άρης πριν τη συνεδρίαση. 


Επιπρόσθετα είμαστε αντίθετοι τόσο με το πνεύμα όσο και με το ύφος της πρόσφατης ανακοίνωσης της λίγκας, για την οποία ουδέποτε ενημερωθήκαμε και η οποία δεν συνάδει σε καμιά περίπτωση με το ύφος που αρμόζει στο Συνεταιρισμό. Η Super League οφείλει αντί κινήσεων εντυπωσιασμού και άνευ ουσιαστικού αντικρύσματος να θωρακίζει με ουσιαστικότερους τρόπους το Ποδόσφαιρο και τις ομάδες.


ΥΓ.: Επειδή υπέπεσε στην αντίληψή μας μια διαρροή «κύκλων» της ΠΑΕ Ολυμπιακός που χαρακτήριζαν τον αγώνα Εργοτέλης – Παναθηναϊκός «φιλικό», περιμένουμε να δούμε αν τα αντανακλαστικά και η ευθιξία της λίγκας θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο που είχαν λειτουργήσει σε αντίστοιχο πρόσφατο περιστατικό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog