Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τέλος από τον Άρη ο Πρόμπιερζ!

 


Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη αποτελεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, όπως αποφασίστηκε στην πολύωρη σύσκεψη της διοίκησης των κιτρίνων με τον Πολωνό τεχνικό, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα, μόλις δύο μήνες μετά την έλευσή του ως αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη! Ο Μιχαλήτσος υπηρεσιακός τεχνικός.

 
Ο Πρόμπιερζ ήρθε πριν δύο μήνες (και μία μέρα για να είμαστε ακριβείς) στον Άρη για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη. Παρόλα αυτά, στο διάστημα της παρουσίας του, αν εξαιρέσει κανείς την πολύ καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη με 3-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, απέτυχε παταγωδώς. Οι κίτρινοι άλλωσυε όχι μόνο δε βελτιώθηκαν προϊόντος του χρόνου, όπως τόνιζε ο Πολωνός, αλλά παρουσιάζονταν σταθερά κακοί στα παιχνίδια τους, με αποκορύφωμα φυσικά την ήττα με 1-0 από την Κέρκυρα την Τετάρτη.

Έτσι, η διοίκηση κάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης τον Πρόμπιερζ στα γραφεία της ομάδας, και μετά από μια πολύωρη σύσκεψη που διήρκησε περίπου πέντε και αφού οι άνθρωποι των κιτρίνων δεν πείστηκαν προφανώς από τις εξηγήσεις του 39χρονου τεχνικού, για το… κακό χάλι του Άρη, αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.
Μετά την απομάκρυνση του Πρόμπιερζ μάλιστα, ο Άρης είναι αναγκασμένος να αναζητήσει τον τρίτο προπονητή της ομάδας για φέτος, με τον νυν τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Μιχαλήτσο, να αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα το ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού (είχε πάρει και πέρυσι τη θέση του Κούπερ για ένα διάστημα), μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Πολωνού. Τέλος αξίζει να σημειωθεί, πως ανακλήθηκε το ρεπό που είχε δοθεί για την Παρασκευή κι έτσι θα πραγματοποιηθεί κανονικά προπόνηση στο Ρύσιο.


«Είναι το τέλος της δουλειάς μου στην Ελλάδα».
Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά το τέλος της συνάντησής του με τη διοίκηση του Άρη και το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα, δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και φαινόταν σε κακή κατάσταση, καθώς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. «Ξέρω ότι αναζητούν έναν έμπειρο τεχνικό. Προτιμούν Ισπανό ή Γάλλο, αλλά έμπειρο σε μεγάλες διοργανώσεις. Τα χρήματα για τον προπονητή δεν θα είναι περισσότερα από 350.000 ευρώ για μία χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του.
Ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.
 Ο κ. Πρόμπιερζ και οι συνεργάτες του έκαναν την ακόλουθη δήλωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους φοβερούς οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που μας παρείχαν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εργαστήκαμε στον ΑΡΗ. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog