Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Μοίρασε και πάλι υποσχέσεις ο Αδαμίδης



 Το πρωί της Πέμπτης (05/01) με πρωτοβουλία του Σταύρου Αδαμίδη, υπήρξε συνάντηση με τους τρεις αρχηγούς της ΑΕΚ, Τραϊανό Δέλλα, Νίκο Λυμπερόπουλο και Παντελή Καφέ, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κωστένογλου. Με μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση. Υποσχέσεις άκουσαν ξανά οι παίκτες...




Αφορμή για τη συγκεκριμένη συνάντηση αποτέλεσε η απόφαση των ποδοσφαιριστών να κόψουν μόνοι τους την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο Αδαμίδης αφού μετέφερε ότι ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο γεγονός, τους μοίρασε υποσχέσεις για ακόμα μία φορά.
Αναφορικά με τις πληρωμές, τόνισε ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα πάρουν κάποια χρήματα, ενώ για το διοικητικά τόνισε πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

"Δεν έχω εγώ τα λεφτά, άρα δεν καθορίζω και τις πληρωμές. Προσπαθώ και εγώ να βρεθεί λύση" ήταν τα λόγια του Αδαμίδη.
Από την πλευρά τους οι αρχηγοί ξεκαθάρισαν ότι οι αν πολύ σύντομα δεν βρεθεί λύση, πολλοί παίκτες θα επιδιώξουν να φύγουν από την ΑΕΚ και να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους μακριά από την "Ένωση".

Στη συζήτηση βρέθηκε και ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος τόνισε πως ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σύντομα διότι αυτό το κλίμα δημιουργεί αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog