Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο αγώνας που είδαν 1 δις άνθρωποι


Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής και σύμφωνα με τη FIFA τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλη τη γη.


Όπως αναφέρει έρευνα που δημοσιοποίησε η παγκόσμια ομοσπονδία, 909,6 εκατομμύρια θεατές είδαν έστω κι ένα λεπτό του αγώνα, ενώ ο αριθμός γίνεται δεκαψήφιος αν συνυπολογιστούν όσοι παρακολούθησαν το ματς της Ισπανίας με την Ολλανδία από το διαδίκτυο ή σε δημόσιους χώρους.
Σύμφωνα με την έρευνα, 619,7 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν 20
συνεχή λεπτά της αναμέτρησης, ενώ ο μέσος όρος τηλεθεατών ήταν 530,9 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει πως δεν κατάφερε να ξεπεράσει την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008, όπου ο μέσος όρος τηλεθεατών ήταν 593 εκατομμύρια.

Τουλάχιστον 3,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ήτοι το 46,4% του παγκόσμιου πληθυσμού, παρακολούθησαν έστω κι ένα λεπτό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο μέσος όρος τηλεθεατών ανά αγώνα ήταν 188,4 εκατομμύρια. Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση της FIFA, η οποία εκδόθηκε το Μάρτιο, η ομοσπονδία έβαλε στα ταμεία της περίπου 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ από τις συμφωνίες που έκανε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης του 2010.


 
24wro

Το διάβασα στο vatolakkiotis.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog