Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Παρουσιάστηκε ο Φέισα

 
 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επισήμως τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πειραϊκή ομάδα. Τον νεαρό Σέρβο ποδοσφαιριστή παρουσίασε ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Φέισα πήρε το νούμερο 8.



Αρχικά, ο Μαρινάκης είπε: «Όπως έχω υποσχεθεί στον κόσμο μας, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Θα συνεχίσουμε να ενισχυόμαστε. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και, όπως έχω δηλώσει, ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό μαζί με τους παλιούς και ο στόχος θα είναι εφικτός».

Έπειτα για τον Φέισα δήλωσε: «Είναι μια τεράστια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει. Σας έχω πει πως δεν διαχωρίζω τους παίκτες. Πέρυσι υπήρχαν παίκτες που στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν μόνο δημοσιογράφοι και μετά ήταν από τους καλύτερους στη σεζόν. Ο κ. Βαλβέρδε και ο κ. Κοβάσεβιτς ξέρουν κάτι παραπάνω».


Από την πλευρά του, ο Φέισα δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να συνεχίσω την καλή παράδοση των Σέρβων που έχουν περάσει από εδώ και νιώθω 150% έτοιμος να τα καταφέρω».


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Λιούμπομιρ Φέισα. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ολυμπιακού, διάρκειας τεσσάρων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog