Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Στιβ Λεό Μπέλεκ καθώς πριν λίγο υπήρξε απόλυτη συμφωνία και με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο.


 
Η υπόθεση Μπέλεκ αναμενόταν να κλείσει στην Ένωση πριν δύο-τρεις μέρες αλλά τελικά υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση. Οπως και να έχει, η καθοριστική μέρα τελικά ήταν η Πέμπτη καθώς τότε έγινε η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές για να κλείσει οριστικά το θέμα, με την καταβολή ενός μέρους του... ενοικίου, στον τραπεζικό λογαριασμό της Ουντινέζε.

Αυτό απέμενε, αυτό έγινε και ο πιτσιρικάς επιθετικός είναι πλέον Κιτρινόμαυρος για ένα χρόνο.


Εννοείται, φυσικά, ότι στο συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο ομάδες υπάρχει όρος, σύμφωνα με τον οποίο ο Μπέλεκ θα πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 20 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Και για να μην υπάρχει οποιαδήποτε ανησυχία στον κόσμο σχετικά με αυτόν τον όρο, να ξεκαθαρίσουμε πως σε περίπτωση (που φυσικά απεύχονται όλοι) που ο ποδοσφαιριστής δε δείξει ικανός να προσφέρει τα αναμενόμενα, μπορεί να μπαίνει -για παράδειγμα- αλλαγή στο... 88' και να παίζει πέντε λεπτά. Ως συμμετοχή μετράει κι αυτό...


Στην ΑΕΚ πάντως πιστεύουν -και μακάρι να δικαιωθούν ασφαλώς- ότι ο ποδοσφαιριστής θα βοηθήσει πολύ.

gazzetta.gr