Συνάντηση με τους ανθρώπους της Σεβίλλης θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Μανόλο Χιμένεθ. Σκοπός της συνάντησης είναι η απόκτηση δανεικών ποδοσφαιριστών από τους Σεβιγιάνους. Η Ένωση ενδιαφέρεται έντονα για τους Κάλα και Ακόστα.


 
Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, επιβεβαίωσε πως επίκειται ραντεβού με τον Μανόλο Χιμένεθ και δείχνει έτοιμος να του εμπιστευτεί κάποια από τα ταλέντα της ομάδας. «Θα συναντηθούμε με τον Μανόλο μέσα στις επόμενες ημέρες. Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον του για τον Κάλα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Μανόλο, αφού παραμένει μέλος της οικογένειάς μας. Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε», δήλωσε στο aek365.gr και πρόσθεσε:

«Η ΑΕΚ αποτελεί καλή επιλογή και προορισμό, αφού θα παίξει και στο Europa League. Ξέρω ότι ο Μανόλο θέλει να πάρει μαζί του στην ΑΕΚ ορισμένους παίκτες της Σεβίλλης και ιδιαίτερα τον Κάλα. Για αυτό άλλωστε και θα μιλήσουμε από κοντά. Είναι πιθανό ο Κάλα να παίζει του χρόνου στην ομάδα σας. Αλλά θα μπορώ να σας πω περισσότερα μετά τις συναντήσεις που θα έχω με τον Μαρθελίνο (προπονητής Σεβίλλης) και τον Χιμένεθ».