Ο Σέρβος διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς, έσπευσε να ξεκαθαρίσει άλλη μια φορά πως παραμένει κάτοικος Πειραιά και τη νέα χρονιά. Προπονήσεις και στην Σερβία κάνει ο έμπειρος φορ.


Μιλώντας σε ΜΜΕ στη Σερβία ο Πάντελιτς υπογράμμισε για το θέμα της παραμονής του: «Στην Ελλάδα γράφονται πολλά πράγματα και το καλοκαίρι συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που μπορείς να αναφέρει κανείς. Άλλωστε υπάρχουν πολλές εφημερίδες. Αυτό γίνεται ειδικά όταν υπάρχει μία ενδιαφέρουσα σύμφωνα με αυτούς ιστορία. Εγώ πάντως θα μείνω στον Ολυμπιακό».

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εντοπίστηκε από την ιστοσελίδα Kurir να τρέχει μαζί με τον Αντρίγια Μιλουτίνοβιτς, ο οποίος ειδικεύεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο έμπειρος επιθετικός παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε διακοπές δεν σταματά τις προπονήσεις στην Σερβία, θέλοντας να διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

«Δουλεύω κάθε μέρα 2 με 2,5 ώρες», τόνισε για τις προπονήσεις του, ενώ διευκρίνισε ότι «είναι ενδιαφέρον από τον συνηθισμένο τρόπο άθλησης το να τρέχω μέσα στο δάσος ανάμεσα σε παιδιά που μου ζητούν αυτόγραφα». Παράλληλα στο ρεπορτάζ της Kurir αναφέρθηκε πως ενώ γυμναζόταν συνάντησε και οπαδούς της Παρτιζάν, με τους οποίους αντάλλαξε ορισμένες... βαριές κουβέντες. Παράλληλα τον παρομοιάζει με τον Ράμπο και τον Τσακ Νόρις!

 
Εάν ικανοποιηθεί οικονομικά τον δίνει...
Είναι γεγονός πάντως πως εάν έρθει μία καλή πρόταση για τον Μάρκο Πάντελιτς ο Ολυμπιακός δεν θα πει... όχι. Μέχρι τότε ο παίκτης, όπως τονίζουν οι Πειραιώτες υπολογίζεται κανονικά.